|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

08-17-2006, 20:28
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Nekem tetszik az ötlet, és mi lenne ha valami egyszerűbb duplakattintással működne a kivétel, és a berakás is? (mondjuk nem tudom, hogy menniyre lehetne megoldható)

08-18-2006, 08:51
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by solven
Nekem tetszik az ötlet, és mi lenne ha valami egyszerűbb duplakattintással működne a kivétel, és a berakás is? (mondjuk nem tudom, hogy menniyre lehetne megoldható)
|
A több ország egyszerre való törlésének megvalósítására még mindig nem látok esélyt ill nagyon értelmét se, de figyelmreméltó kitartásod és az "a bájos gyermeki öröm", hogy más játékosoknak is tetszett ötleted ösztönzött arra, hogy ismét hozzászóljak a témához.
A "berakásnál"  (vagyis egyértelműbben az ország egyénipontlistába való felvételénél) eltudnék képzelni egy olyan funkciót, ha ráklikkelek az ország számára és felül kiírná, hogy megjegyezte az ország sorszámát akkor nem csak a varázslatok és tolvajlások menüben jelenne meg, hanem a felvesz rublikában is! Ugyan ez visszafelé ha az egyéniben klikkelek rá akkor a töröl rublikában jelenne meg!
Ui.: Ha az ötlet még is csak süllyesztőben végezné, felhívom figyelmed ha az ország körbefordult és kékszámos lett, onnantól kezdve ha fellépsz egy csoportba akkor automatikusan megjellenek az adott csoportban található valaha is felvett országok. Ha most 20 ország problémát okoz akkor aktívan törölgesd őket mert akkor nem csak 20 db lesz!
Quote:
Originally Posted by Somebody
nem vagyok egyedűl!!!, amikor összegyűlik az a sok D 
|
A "gyermeki" örömöt nem gúnynak vagy sértésnek szántam, hanem erre a hozzászólásra írtam 
|

08-18-2006, 09:10
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
ez a pipás megoldás ténleg jobb volna mert mikor van valami harc anarchistában ott van a pontlistában az összes orim+akikkel harcolok annak is van több orija és miután már nem harcolunk kicsit sokideig tart kiveni a pontlistábol mondjuk 10-20orit..
|

08-18-2006, 09:59
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
nem vettem gúnynak 
hát amit mondtál, hogy körbefordulok és ott lesz annyi ori, akkor meg pláne lenne értelme ennek a funkciónak szerintem.
De amit te mondtál hogy együtt lenne a másik funkcióval az szerintem ha végiggondolod akkor nem egy jó megoldás, szerintem ez a pipás módszer nem foglalna sok helyet és amikor gyorsan kell reagálni akkor megkönnyítené a dolgot, meg hát amúgy is.
|

08-21-2006, 12:11
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
A "berakásnál"  (vagyis egyértelműbben az ország egyénipontlistába való felvételénél) eltudnék képzelni egy olyan funkciót, ha ráklikkelek az ország számára és felül kiírná, hogy megjegyezte az ország sorszámát akkor nem csak a varázslatok és tolvajlások menüben jelenne meg, hanem a felvesz rublikában is! Ugyan ez visszafelé ha az egyéniben klikkelek rá akkor a töröl rublikában jelenne meg!
|
Ezt igy tamogatom.
A pipas modszert nem.
|

08-21-2006, 20:24
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [Qpe_]
Ezt igy tamogatom.
A pipas modszert nem.
|
Ismét egy nemdohányzó... 
Nekem mindegy, hogy pipa vagy nem pipa, de jó lenne ha egyszerűsödne a dolog 
|

08-21-2006, 20:46
|
Junior Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
végülis nekem is mindegy csak egyszerűsödjön 
Az én ötletem csak egy prototipus volt, de azok úgyse kerülnek ki általában, ez a kétszer kattintós nem is olyan rossz ötlet csak avval nem lehet olyan sokat egyszerre, de avval is megelégednék 
|

08-22-2006, 11:45
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ismét egy nemdohányzó... 
Nekem mindegy, hogy pipa vagy nem pipa, de jó lenne ha egyszerűsödne a dolog 
|
Tevedes, massziv dohanyos vagyok  Igaz nem pipazom 
De nem ezert nem tamogatom a pipas megoldast, hanem mert a masik sokkal praktikusabb, hasznalhatobb, helykimelobb, es kulonbenis. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|