View Single Post
Old 02-25-2011, 11:19
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by penge bácsi View Post
Lehet, hogy ezzel nem értesz egyet Ati, de attól még így van. Ha megnézed itt a szavazásokat, siralmas képet látsz az aktivitásról...
Te pedig vhogy azokat szeretnéd megszólítani, akik nem jönnek ide, hisz ők a csendes többség, akik miatt megy még a játék. Szóval bármennyire is nem tetszik, az ő véleményük kell, hogy a mérvadó legyen, mi hiába vagyunk itt, kevesen vagyunk.
Hajajj, tudom én, hogy így van. Amikor meg vannak szólítva azok az emberek is, akik "csakazértsemírokafórumra!", akkor időnként olyan válaszokat kapok tőlük, hogy a hajam szála az égnek áll. Érett, felnőtt, sok esetben emberekkel és gyerekekkel foglalkozó emberek olyan alpári stílusban képesek megnyilvánulni, amire maximum egy KisPistike12évesTrolltól számítanék. Ha nem tudnám -- adott esetben egy közös személes ismerős kapcsán --, hogy kiről van szó, biztos, hogy 12 éves KisPistikének könyvelném el az illetőt.

(Kicsit off, de ilyenkor teljesen érthetővé válik számomra, hogy egy "igen/nem" népszavazást hogy tudnak többtízezren elrontani.)

Az ilyen reakciók láttán biztos vagyok abban, hogy nem szabad a komoly kérdések eldöntését ennyire mindenki bevonásával végezni. Mindenképp lennie kell egy szűrőnek.

Azt gondolom, hogy a fórumra való regisztráció nem bonyolult, és utána az adott témákkal kapcsolatosan 2-3 mondatot leírni megintcsak nem túl nagy feladat. Ez a lehetőség a legtöbb ember számára adott, és tényleg szinte bárki élhet azzal a lehetőslggel, hogy előre beleszólhat a fejlesztések menetébe, illetve a fejlesztések irányába.

Ennek a minimális szűrőnek megítélésem szerint maradnia is kell.

Aki csakazértse akar hozzászólni, azt ne erőltessük. Nem az olyan hozzáállású emberek fogják előbbrevinni a Hódítót.