View Single Post
Old 02-12-2011, 09:49
Merengő Merengő is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
(Pannonosoknak)

úgy érzem felétek is elég sok jó indulat volt, mert nem kicsit megkevertétek a szart, és probáltatok ,még amig a lámáknál voltam, a klánt neki ugrasztani 2 klánnak is. mi nem jöttünk fórumra hisztizni emiatt,hanem szépen sikerült kibogozni a dolgokat, és megoldottuk a helyzetet. Sajnos akkoriban elég kevéssé voltam aktiv,így elhittek olyan nevetséges dolgokat, amit ha valaki kicsit ismeri a klánok hátterét, csak kiröhög.
De nem hogy megoldottuk a helyzetet, még nem is akartunk titeket elővenni ezért, és revansot venni.
akkor csak azért nem fordultam, mert az általatok okozott helyzetben kitartottam a klánom melett. Erre amikor a volt klánommal való viszonyra hivatkozva kérek békét, rögtön elkezdtek a fórumon szarral és fenyegetőzéssel dobálozni, ahelyett hogy jelentenétek???

(a Lámáknak)

Én még büszkén mondom magamról hogy része voltam annak a Láma klánnak aki idáig eljutott. és szeretném megköszönni nekik:
Taki
Kill
Titykó
Csaba
Vöcsi
Paraj
Sanyi
Pulyka
Roc
Cz

Lehet rosszul emléxem, de ez volt utoljára a felállás ami elött elkezdett a klán szétvállni, és ez volt a felállás a találkozó idején. (ha tévedek szóljatok)
Ezenfelül még akik mostani vagy korábbi közremüködök voltak amig ott játszottam (és emléxem is rájuk):
Seldon
Tsobi
Enci
Pali
Vik
Marci.

Ezen játékosoknak nagyon köszönöm az eltöltött 3,5 évet és ha valaki kimaradt kérem jelezzétek. Nagyon jól éreztem magam a klánban, és csak ők tehetnek arról,hogy nem hagytam már abba 3x a hóditót. Sajnálom hogy így alakult, hogy szét válnak útjaink, de ezt ti már tudtátok pár hónapja,hogy az újrakezdést tervezem szűz lapokkal. asszem ma pont bizonyitva is lett itt a fórumon, hogy miért kezdett el elegem lenni a nagy hekis játékból.
A szívem mélyén mindig is a lámáknál leszek és tartani fogom jó pár emberrel a kapcsolatot.
ki dobált téged sárral? meg ki keverte a szart? egyszerűen tény lett közölve. de tudom a lámák sosem csalnak azért volt az is, amikor rámentünk az egyik nem mnt-s klánotokra a másik 1 körre rá bontotta az mnt-t. meg hogy semmi köze egymáshoz a két klánnak.. elég csak klánfelmérést végezni pár tagotokon és máris kiderül mennyire különállóak a klánok. és ha már felhoztad ezt az "uszító" dolgot a pannonból akkot is mindenki azt írta tőlünk, hogy ha lesz valamiféle harc azt csakis tisztán jksz nélkül játszuk le még éplistát sem cserélve. de ti erre azt mondtátok, hogy nektek így nem jó, nem tudjátok így megoldani.. és ekkor lépett közbe Serg hogy akkor menjetek a büdös francba.

Last edited by Merengő; 02-12-2011 at 09:55..
Reply With Quote