View Single Post
Old 02-10-2011, 06:36
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Vélemények? Legyen olyan hónap, ami "kihagyható"? Mert nyaralsz, mert vizsgára készülsz, mert házat kell építeni, mert rosszul teljesítettél stb.

A 2 hónap egyben számítása nekem soknak tűnik, de szinte bármiről meggyőzhető vagyok. Most úgy érzem, hogy ha minden héten lesz 2 párbaj, akkor az havi 8-10 párbajlehetőség, bízom benne, hogy mindenki fog találni olyan időpontot ezek között, ami jó neki. Ha 2 hónap van egyben, akkor az azt jelenti, hogy elég minden kb huszadik párbajon maximum pontot szerezni.

És persze ha a 10 hónapot (9+1) nagyon hosszúnak érzitek, ezen is lehet csökkenteni. Nekem szimpatikus az egész éves elhúzás, hiszen ez adja igazán az ÉV játékosa címet (ki is szoktam akadni azokon a "versenyeken", amiken január 3-án eldől ki az év legjobbja ), és elég sokáig ad bekapcsolódási lehetőséget us mindenki számára. Azoknak is, akik esetleg nem a tényleges párbajsorozat megnyerését tűzték ki célul, csak szeretnének egy párat játszani.
Azért a kiemelt rész már elég durva lenne egy Év Párbajosa címhez...
Aki ezt szeretne kiérdemelni, azért legyen már egy egész éves, átlagban kiemelkedő teljesítménye...
20 párbajból még egy kezdőnek is kicsúszik a max pont...
akkor már inkább a régi pontozás...
meg az egész éves teljesítmény számítson címhez...

esetleg lehetne egy olyan, hogy minden hónap végén az első 5 (6-?) pontszerző kapna egy "Hall of Fame" pontot, ami az éves pontot adná a végén...
ez persze nem 5-4-3-2-1 lenne
tehát nem az 5 pontokból jönne össze az összpont

sztem....
Reply With Quote