View Single Post
Old 12-04-2010, 14:55
Dew's Avatar
Dew Dew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 85%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Újraindulás. Ezért van.
persze, 2k kör kell B-ben, amiből már jó sok megvan... kezdje elölről...

-----------------------------------------------------

Quote:
Szerintem igenis sokra mész azzal, ha megelőzöd, hogy más belépkedhessen hozzád, és ezzel eléred, hogy az országod teljes biztonságban legyen.
De most már nincs mit megelőzni, ha megtörtént!

Quote:
Originally Posted by Dew View Post
Illetve Ati kb úgy viselkedett, mintha a szomszédban kigyulladt ház tüzét nézné, és miközben sok férfi vizes vödrökért szaladgál, Ő azt ecseteli az ott lévőknek, hogy nem kellett volna ágyban dohányozni, vagy a gyertyát égve hagyni, esetleg a tűzhelyen a gázt, mert ez okozza a ház leégéseket leggyakrabban. Miközben lehetősége van rá, hogy nem tudom én hány klikkelésből "eloltsa" a tüzet, illetve meg tudott volna győződni, hogy nem törtek be, vitték el a tévét, és a kár enyhítése okán a tulaj gyújtotta fel saját házát, hogy aztán a biztosító kifizesse a tv árát is.
-----------------------------------------------------

Quote:
Pedig bizony itt erről van szó. Az egyes országok nem önálló életet élnek, hanem kapcsolatban állnak a csoport összességével. Egy szintlépést még csak-csak lehet orvosolni ilyen módon, de egy láncreakció-szerű eseménysorozatot nem fogunk visszaállítani.

NE ADD MEG A BELÉPÉSI ADATAIDAT MÁSNAK!!!
nincs láncreakció...

Quote:
Originally Posted by Dew View Post
légyszíves ne azt hajtogasd, hogy a hód adatbázisát kell visszaállítani. egyetlen egy országról van szó, amelyik ellen nem történt semmilyen akció pár sikertelen gömböt (és sikerest, amikor nem volt varija) leszámítva.
Reply With Quote