View Single Post
Old 12-04-2010, 13:45
Dew's Avatar
Dew Dew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 85%

Quote:
Originally Posted by J.Ati View Post
A tegnapi eseményeket leírnám röviden

Az egyik éjszakai távolnézéskor a következőt láttuk.

2010-12-02 02:18:07 xxxx(#0000) távolbalátása:

Feléd tartó seregek:
Nem észlelünk felénk tartó seregeket.
Szövetségeseid felé tartó seregek:
* YYY (#1111) serege tart JJJ felé, kb 37 kör múlva érkezik.

Egy nappal később is készült róla gömb, és ott látszott, hogy már teljesen üres az orija.
én pontosan tudom mi történt!

valaki feltörte az országot, és kiküldte a seregeket, szövihelppel együtt! aztán lebontotta 0-ra, és a saját seregei dezertáltak, de a szövis help tovább haladt. ennyi.

Próbálkoztunk Atinál segítséget kérni, de a válasz az (olvashattátok belsőn is), hogy általában nem feltörik, hanem valaki olyan volt, akinek elmondtad a jelszavad, vagy pedig valahogy megtudta a jelszavad (tőled, vagy attól akiben megbíztál, és megadtad neki). Valamint, hogy ezt és ezt kell tenni annak érdekében, hogy ez ne történhessen meg... (ha érdekel valakit be tudom másolni összesen 2194 karakter, 48 sor arról, mire kell figyelni, mit kell tenni, hogy csak Te tudj belépni az oridba)

Ebben persze igaza van. DE most még is megtörtént, és még is illetéktelen volt benn az országban és szétszedte az egészet. Ilyenkor nem lehetne egyszerűen fogni és visszaállítani? nem ütötték be utána, senkivel nem konfrontálódott, szóval nem lett volna az, hogy a földet úgy kéne visszaadni, hogy közben valaki már elvett belőle... Illetve oka nem volt megcsinálni, mivel minden rendben volt, nem voltunk háborúban semmi. Viszont ha most leújrázza, akkor elveszt sok-sok B-s kört a forduláshoz. Szóval gratulálok annak, aki ilyenben leli örömét!

Illetve Ati kb úgy viselkedett, mintha a szomszédban kigyulladt ház tüzét nézné, és miközben sok férfi vizes vödrökért szaladgál, Ő azt ecseteli az ott lévőknek, hogy nem kellett volna ágyban dohányozni, vagy a gyertyát égve hagyni, esetleg a tűzhelyen a gázt, mert ez okozza a ház leégéseket leggyakrabban. Miközben lehetősége van rá, hogy nem tudom én hány klikkelésből "eloltsa" a tüzet, illetve meg tudott volna győződni, hogy nem törtek be, vitték el a tévét, és a kár enyhítése okán a tulaj gyújtotta fel saját házát, hogy aztán a biztosító kifizesse a tv árát is.

Ati: nem akarlak megsérteni, meg "beszólni", pusztán a történetet meséltem el az én (mi) szemszögem(ünk)ből.

Last edited by Dew; 12-04-2010 at 13:48..
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Dew For This Useful Post:
Sponsored Links