View Single Post
Old 08-30-2010, 19:15
NewJackCity NewJackCity is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Off

A két idézett rész egyáltalán nem üti egymást. Az egyik azt mondja, hogy tartsd meg magadnak a belépőadatodat, a másik meg azt mondja, hogy mivel nem lehet értelmesen korlátozni, így nincs tiltva a másikhoz belépés. Attól hogy nincs tiltva, még baromira nem ajánlott, mert anarch járhat érte. ÉS a te országod kapja meg, amikor nem is miattad történt, csak kiadtad az infóidat, de te vagy a felelős. Megvan most már?

on
annak ellenére hogy felcsaptál értelmezo kéziszotárnak én is ugy erzem hogy ez már el lett dontve es se gárdi se az én érvelésemre nem hangzott el semmilyen elfogadhato ellenérv sem
max annyi hogy ezt most is meg lehet csinálni és hasonlok
én ugy erzem hogy az ellenzok érveit probálják elbagatelizálni azok akik ezt a javaslatot át akarják nyomni
nem ertem miert segit a keveset belépkedokon ha fantom termelo es fantom utogép klánok letrehozásat engedjuk tok legálisan
amivel ugyanugy hátrányba lesznek a keveset belépkedok
mert aki gátlástalanul használja majd a haverjai országait az még talán nagyobb elonyben is lessz azzal szemben aki lelkiismeretes és ezt nem teszi meg !!!
vagy neked kimerul annyiban a tiszta játék mellett kampányolás hogy szidod a pékeket ?
és az már természetes hogy egy kioregedett szovid megovsz a leveréstol azzal hogy intézkedsz helyette ?
a természetes szelekciot nem értem minek kell megállitani
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to NewJackCity For This Useful Post: