View Single Post
Old 08-29-2010, 00:18
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
ráadásul az A csoport az országok közötti jóval szorosabb együttműködésre épül,ez is a célja az ottani játékrendszernek.
Quote:
Originally Posted by RRRrrr View Post
A lényeg ki van emelve, én ebből is azt szűröm le, hogy ne egy embernek legyen joga intézkedni mindenkinél, hanem ha nem tudnak megfelelően csapatban dolgozni, akkor nem egy csapatban van a helyük...
Quote:
Originally Posted by RRRrrr View Post
Egyáltalán nem, és nem is ezt írtam. De mivel úgy látom Ati az ilyenekkel ért egyet, a téma részemről mellőzve, egyszerűen értelmetlen bármit is leírni. Majd az "ősök" eldöntik mi a jó a kezdőknek és a kevés idővel rendelkezőknek, ahogy eddig is. Természetesen ebből csak a profiknak lesz haszna, ahogy eddig is.
Nem kell ezen megsértödni, de nem véletlenül idéztem be a kiemelt részt, és az előző reakciód.

ne haragudj hogy tovább gondoltam, de úgy érzem, hogy csapatban dolgozni csak olyannal tud egy aktív játékos aki hasonlóan aktív. a tudás beli különbséget ki lehet küszöbölni a tanácsokkal, és a közös ötleteléssel,számolással. Ha viszont egy kulcs helyzetben nem tudsz ott lenni, akkor cseszheted, mert lehet pont miattad nem tud a klán védeni egy sereget és/vagy szembe is menni, és ezért 9klántársad/barátod szív.
Szóval ne haragudj, de számomra az jött le ebből, hogy a legaktívabb játékosok, csak egy hasonló játékossal tudnak együtt játszani.

És ez van pontosan most. Ha megnézel minden sikeres klánt, akkor csak olyan játékosokból áll, ahol közel mindenkit lehet ugrasztani bármikor,legalább egy wapos íjj/ló vásárlás erejéig, legalábbis megoldják.

De hogy mást ne mondjak,csak meg kell nézni a buli topicot, főleg a régebbi részét,hogy mennyien tartottak klán találkozót... Minden komolyabb klán már személyes ismeretségre épül. És pl én letojom azt,ha rólam leütnek 2000hektárt amiatt hogy nem tudok gépnél lenni, de azt nem tojom le,hogy a barátaim szívjanak miattam, mert többüket játékon kivül is barátomnak tartom.

egyfelöl nem tagadom saját érdekből is támogatom ezt, mert kedvezne nekünk,hogy pl nem kéne mondjuk a nőm mellett hajnal 5kor arra ébrednem,hogy csörög a telefon, mert éppen ránk állt a menzo...

Másfelöl olyan emberek miatt, mint pl Takanohana, aki szivesen játszana aktivabb klánban A-ban, csak jelenleg nincs rá elég ideje. Sok olyan ember van, aki az időhiány miatt csalódik az A-ban, mert leverik és nem tud haladni aktív játékkal,és borsozik a hátán a szőr ettől,hogy kénytelen egy olyan játékot játszani, ami nem passzol hozzá,mert lentebb nem passzív,és ezért nagyon ellenszenves neki az A.

Last edited by Kutyuleee; 08-29-2010 at 10:15..
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post: