Thread: Torrent
View Single Post
Old 06-19-2010, 15:40
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Blacky View Post
Szerintem meg attól, hogy pl az NCORE-on volt ha jól emlékszem az adatokra 113.000 körüli felhasználó 50.000 torrent és kb 2-2,5 petabájnyi adatmozgás le és feltöltési szinten....Míg a nyílt torrentek pedig sem minöségben sem mennyiségben meg sem közelítették például az Ncore-t..Azért erröl beszélek mert itt voltam tag és hidd el a 6 terra feltöltés az egy "átlagos "mennyiség volt

Nem beszélve arról, hogy az NCOre-on azért többségében Minöségi feltöltések voltak, köszönhetöen az utobbi idök igen szigorú szabályainak ..A Silány dolgokat kiszorták...Utoljára még sikerült a bezárás elött leszednem a babylon 5 4 évadját DVD-rip -ben a TV FOX -os változatot ami azért nagy szó , mert eleddig a torrentoldalakon meg úgy bárhol is csak a TV-rip volt elérhetö.....ÉN nagyon nagyon szerettem aNCORE-t...
Nekem az nem tetszett az ilyen helyeken, hogy annyira nehezen lehetett meghívót szerezni, hogy néhányan ÁRULTÁK... (nem nyílt torrentre gondolok, hanem olyan oldalra, ahol a meghívó küldője nem egy kb forintban mérhető szívességet tesz )
Nekem ezek a számok nem mondanak túl sokat, mivel nem láttam az ncoret.
Pl az az adatmozgás napi szinten volt annyi?

Last edited by Andrew; 06-19-2010 at 15:49..
Reply With Quote