Quote:
Originally Posted by Ati
Miért pont 50%? Ezzel megint nem érünk el semmit, mert később ismét módosítani kell, és nem 50, hanem 55%, majd 60%, a ténylegesen játék miatt ottlévő, és a fordulás miatt ottlévő országok arányának változásával.
Ami jogos, az tényleg az, hogy talán egykicsit túl könnyű most a B-ből fordulni, ha egyszer A-ba "betettél" egy országot a topba. Ennek valóban nincs sok értelme így, nem arra van használva, ami az eredeti célja volt. Az eredeti cél az volt, hogy az A-ban AKTÍVAN játszó országok tudjanak a B-ből fordulni.
Ha könnyebb lesz A-ból fordulni, akkor mindenképp hozzá kell nyúlni a B-s forduláshoz. Bár lehet, hogy akkor is, ha az A-t nem piszkáljuk.
|
Már csak arra lennék kiváncsi, ki számít aktívnak A-ban?
Mert ugye könnyebb egy orkkal/gnommal aktívkodni, mint egy törppel/elffel...
De ettől még lehet, hogy én sokkal aktívabb vagyok, mint egy harciasabb faj...
Azért, mert vki bevállalja, hogy olyan fajt választ, ami nem látványos, de védi a klán seggét, termeli alá a kaját vagy épp fegyvert kovácsol és nyerset bányászik, akkor Ők most "Nem vagy elég aktív, kapcsold orid nem fordulhat B-ből" üzenetet fognak kapni...
Ha már ezek a "nem aktív" fajok 10-12-14-20k értéken vannak, akkor elég gáz lenne több év munkáját és többi orijának előremenetelét így gátolni...
ez így nem járható út....
legalábbis így nem
sztem...