View Single Post
Old 05-12-2010, 16:45
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Vent View Post
nem is emlitettem azt, hogy ne kapja meg a bunteteset, hogy ne vegyek el a jogositvanyat, de van itt rengeteg felesleges reakcio, aminek ertelme nincs, illetve...

..az egyik ismerosom mellett ultem mar ugy autoban, hogy ittas volt, es egyeb dolgok is voltak benne, es igen, majdnem otthagytuk a fogunkat.
hibaztam akkor en is, hogy melle ultem, es hibazott o is, hogy volan moge ult olyan allapotban. megtortent, valtoztatni nem lehetett rajta, de ettol fuggetlenul nem tartom alkalmatlannak a vezetesre.
mi tanultunk belole, de a fejem ra, hogy van, aki nem - es hiaba a buntetes, aki hulye, ugyis ugyanugy meg fogja ismet tenni..

egyik rokonom pedig autobalesetben hunyt el, nem reszleteznem, mi hogyan tortent, de akkor sincs bennem harag - jobb lenne a gyulolkodestol, kevesbe fajna? rohadtul nem. Isten nem ver bottal, megkapja azt, amit erdemel a bunos.
Elsőre nem is vehetik el végleg, de ez a bucinak már sokadik, és saját magáról is elmondta,hogy nem változott meg.
ezek csak amikor balesete volt. napi szinten járt a rendőrségre a vaskos tárcájával amikor csak simán fenakadt a szondán. Egy barátom 3x kapták el ittasan nem okozott balesetett mégse lehet többet jogsija már, és sztem ez így korrekt, mert bizonyitottan felelőtlen

Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
Sponsored Links