Quote:
Originally Posted by Dus
Az érv viszont ugyan az volt. Tehát itt buktattad meg a saját érvedet, miszerint, mert "ő rááldozott egy szemet". Ugyan azt írtam mint Remy, hogy ez egy buta érv, csak máshogy írtam le...
|
Milyen érv volt ugyanaz?

Milyen összehasonlítási pontot találsz Te az ork 7 tábijában, és az óriás 6 tábijában? Jahh, hogy tábi a neve?? Nevetséges!
Quote:
Originally Posted by Dus
Az is sarkítás, hogy egyáltalán egy gnómot hasonlítasz össze egy törpével.
|
lool... Mi alapján választottad ki a fajodat amivel játszol? Nem hasonlítottad össze a többivel legalább fejben??
Quote:
Originally Posted by Dus
A gnóm faji hátránya - ami elvileg jóval erősebb mint egy szem - az, hogy egyel kevesebb tábija van.
|
és ez azonos körülmények mellett (mindkét ország tábornok szemet vesz fel) meg is marad! Vagy úgy gondolod, hogy mivel annyira erős ez a faji hátrány, ezért a gnóm a tábi szemet fel sem veheti, mert Neki muszáj a többi orinál egy szemmel kevesebbel rendelkzenie??
Quote:
Originally Posted by Dus
Ez is sarkítás lesz szerinted, szerintem meg tök ugyanaz a példa:
Ha óriással felveszem a gazdálkodó szemet, akkor had termeljek már több gabonát mint egy elf, mert én rááldoztam egy szemet. (Igazából most is többet termel, mert szorzódik, de ez a különbség elhanyagolható).
Vagy a tábornokok számával is lehet ezt játszani. Ha gnómmal vagyok, és tábi szemet felveszem, akkor legyen már több tábornokom, mint egy törpének, mert rááldoztam egy szemet...
|
erre csak annyit tudok mondani, hogy NEVETSÉGES! De sajnos valahogy mégsem tudok nevetni rajta...

Egyszerűen nonszenszek az állításaid!
Quote:
Originally Posted by Dus
De ne legyen. Ha tábit akarsz felvenni első szemnek, legyél ork, ha gnóm vagy, vedd fel 4. szemnek, és nincs gond.
|
Szóval akkor szerinted is csak az orknak éri meg felvenni? Köszönjük az egyetértést, mi is pont ezért szeretnénk növelni a többi faj bónuszát erre vonatkozóan.
Quote:
Originally Posted by Dus
Ok. Az 58,54% rég nem aktuális. Most ez komolyan kell?? 
|
Most ez komolyan kell??

Nézd meg fenn a szavazást, azt ne mondd, hogy Nálad a
nem van felül!! Hihetetlen!!!