View Single Post
Old 03-09-2010, 08:46
Dynosaur Dynosaur is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 80%
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Az érv viszont ugyan az volt. Tehát itt buktattad meg a saját érvedet, miszerint, mert "ő rááldozott egy szemet". Ugyan azt írtam mint Remy, hogy ez egy buta érv, csak máshogy írtam le...
Milyen érv volt ugyanaz? Milyen összehasonlítási pontot találsz Te az ork 7 tábijában, és az óriás 6 tábijában? Jahh, hogy tábi a neve?? Nevetséges!

Quote:
Az is sarkítás, hogy egyáltalán egy gnómot hasonlítasz össze egy törpével.
lool... Mi alapján választottad ki a fajodat amivel játszol? Nem hasonlítottad össze a többivel legalább fejben??

Quote:
A gnóm faji hátránya - ami elvileg jóval erősebb mint egy szem - az, hogy egyel kevesebb tábija van.
és ez azonos körülmények mellett (mindkét ország tábornok szemet vesz fel) meg is marad! Vagy úgy gondolod, hogy mivel annyira erős ez a faji hátrány, ezért a gnóm a tábi szemet fel sem veheti, mert Neki muszáj a többi orinál egy szemmel kevesebbel rendelkzenie??

Quote:
Ez is sarkítás lesz szerinted, szerintem meg tök ugyanaz a példa:
Ha óriással felveszem a gazdálkodó szemet, akkor had termeljek már több gabonát mint egy elf, mert én rááldoztam egy szemet. (Igazából most is többet termel, mert szorzódik, de ez a különbség elhanyagolható).

Vagy a tábornokok számával is lehet ezt játszani. Ha gnómmal vagyok, és tábi szemet felveszem, akkor legyen már több tábornokom, mint egy törpének, mert rááldoztam egy szemet...
erre csak annyit tudok mondani, hogy NEVETSÉGES! De sajnos valahogy mégsem tudok nevetni rajta... Egyszerűen nonszenszek az állításaid!

Quote:
De ne legyen. Ha tábit akarsz felvenni első szemnek, legyél ork, ha gnóm vagy, vedd fel 4. szemnek, és nincs gond.
Szóval akkor szerinted is csak az orknak éri meg felvenni? Köszönjük az egyetértést, mi is pont ezért szeretnénk növelni a többi faj bónuszát erre vonatkozóan.

Quote:
Ok. Az 58,54% rég nem aktuális. Most ez komolyan kell??
Most ez komolyan kell?? Nézd meg fenn a szavazást, azt ne mondd, hogy Nálad a nem van felül!! Hihetetlen!!!

Last edited by Dynosaur; 03-09-2010 at 08:48..
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Dynosaur For This Useful Post: