Quote:
Originally Posted by Dus
Az érv viszont ugyan az volt. Tehát itt buktattad meg a saját érvedet, miszerint, mert "ő rááldozott egy szemet". Ugyan azt írtam mint Remy, hogy ez egy buta érv, csak máshogy írtam le...
|
Nem személyeskedés, de elég hülye példákat hozol a mondvacsinált érved mellett, amiben igazából nincs érv, legalábbis én még nem láttam benne érvet. Te mindössze annyit mondassz, hogy semmi sem változzon, de sosem érvelsz, hogy a jelenlegi rendszer miért jó.
A jelenlegi tábornok szemcsi rendszer:
- mindenki kap +1 tábornokot.
- a kiküldött tábornokok száma ad egy bónuszt a támadásodhoz.
Vegyünk két esetet: összes tábornokkal támadok, 1-et otthon hagyok.
Orknál 10% vs. 20% a bónusz.
Gnómnál 6% vs. 7%
Másnál 7% vs 8%
Az összes többi ilyen bónusz úgy működik a játékban, hogy egységes szorzót ad minden fajnak. Pl: 10%-al többet termelsz, vagy 5%-al több a tekid. Niylván a 10% többlet bányánál Törpénél jelent a legnagyobb emelést, de ez minössze azt jelenti, hogy a Törpe eddig is többet termelt, ezért többet jelent neki a +10% is.
Na ezek után igazságtalan egy olyan szemcsi, ahol Orknál 10%.. másnál 1% bónuszt kapsz. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy az Orkot erősíti a legjobban. Magyarázd el akkor, hogy miért is logikus ez és miért tetszik neked így? Ilyenerővel lehetne a Varázsló szemcsinél, hogy az Orknak +1%-ot ad Óriásnak meg 2%-t.(az elvet fenntartva)
Amit javaslunk nem venné el az Orktól a jelenlegi nagyobb erősitést, csak az 1-10 arányt mondjuk 6-10, 7-10 aránnyá módositaná az egyenlőség nevében.
Quote:
Originally Posted by Dus
Vagy a tábornokok számával is lehet ezt játszani. Ha gnómmal vagyok, és tábi szemet felveszem, akkor legyen már több tábornokom, mint egy törpének, mert rááldoztam egy szemet... De ne legyen. Ha tábit akarsz felvenni első szemnek, legyél ork, ha gnóm vagy, vedd fel 4. szemnek, és nincs gond.
|
Ez is ugyan olyan marhaság szerintem mint a többi hasonlatod. Nem az a lényeg, hogy fajokat összehasonlitgass. Azt kéne észrevenned, hogy ez a topic arról szól, hogy egy igazságtalan rendszert igazságossá tegyünk valamelyest.