View Single Post
Old 02-26-2010, 07:46
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Mert ez az, amivel más játékát kézzelfogható módon tönkre lehet tenni, ahogy erre már több példa is volt. Nem azzal, hogy hatalmas tartalékokat felviszel az A-ba, és ott másoknak nincs annyi. Hanem az addig vezető úton. Mások heteket, hónapokat, éveket foglalkoztak a tekercsírással, amit egy-egy ilyen manőver egyetlen nap alatt képes semmissé tenni. Nem azért, mert olyan mennyiségű tekercset írtál, amivel ezt okozhatnád, hanem azért, mert olyan mennyiségű tekercset dupláztál újra és újra.
ez miért is indok? ilyen alapon, ha egy tekizőt kitekizek, vagy vkit lefosztok, is tönkretehetem hetek hónapok munkáját.. (vagy akár ha leföldelnek is tönkretehetik hetek munkáját.. akkor földelést, fosztást, lopást is vegyük ki..)
miért kéne lennie egy 99%ossan biztos helynek (piac) ahol sose érheti semmi a tartalékodat (ha nem akarod)? elvégre a piac nem raktár.. le van írva a súgóban is.. (azt hittem a stratégiai játék arrol szól ki tud jobban gondolkozni lehetőséget, helyzetet felismerni.. kihasználni..)
bocsi de ezt nem tartom egy stabil, erős érvnek részedről..
((sőt ha annyi tekit írattam, hogy ezzel el tudjam úsztatni a piacot az már ezek szerint rendben van..))