View Single Post
Old 02-25-2010, 18:57
Serg Serg is offline
Member

Activity: 4%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
Ebben nem tudok fixre állást foglalni, de valahogy idegenkedem az érveidtől.
Nem lehet, hogy valami más is közrejátszott abban, hogy sikerült topba vezetned a klánod? Gondolok itt játéktudásra, rászánt időre, energiára satöbbi, de főleg a játéktudásra. Hisz pont amit írsz bizonyítja, hogy akármennyit újrázol és szenvedsz lentebb, kétségtelenül segít, de attól még a topos orik többet termelnek, mint amit te 500 kör alatt be tudsz újrázni, továbbra is.
Nincsen topklánmegdöntéses rutinom, szóval biztos nem én fogom megmondani ebben a tutit, de A-ban is lehet egy csomót különböző magasságokban is termelni, és nem bazi sok pénz kell, hanem jól kell menedzselni ahhoz, hogy tudjál haladni - csak a pénz szempontjából nézve. Ahogy egyre nagyobb vagy, pedig egyre gyorsabban megy az anyagi javak előteremtése. És ezen kívül még ezer más nem anyagi jellegű tőke is kell
/Én már sokkal régebb óta idegenkedek ettől a "topklán ellen kell újrázni" érvtől, szóval most ne dobjuk a kukába csupán a helyzetemre hivatkozva a gondolatmenetem /
Ne dobjuk a kukába:
Nos mint írtam semmi kifogásom a könnyen kezelhető javak(tekercs rúna)lekorlátozása ellen,de ha valaki annyi időt rááldoz szerintem megérdemli hogy az akár 2,5 milla egységét leújrázza 5x vagy többször ez most nyilván soknak hallatszik de ha belegondolsz hogy egy ország felütéséhez és sereggel ellátásához mennyi pénz kell ez sajna kevés,de nagy segítség.
Reply With Quote