Quote:
Originally Posted by csakegygnóm
Ati én támogatom a törekvésed mindent ami a hullára irányul de Monro is meg hopeless meg páran említettek még pár plusz javaslatot a toli védelmre is. Erről mi a véleményed?
|
Pénzt tud védeni bankkal, mást meg felesleges tartania. Milyen tolvajok elleni védelemre gondolsz?
Quote:
Pl a hullára nyitott tk val csak valami veszteségek árán lehessen lopni szövitagot(fertözés toli hullás +1% al nagyobb készültség vesztés)
|
Az élőhalott nem tud védekezni a lopások ellen, a szövitag pedig saját maga kell, hogy védekezzen.
Quote:
És volt egy másik radikális ötlet is hogy a hulla sikeres mészárlás esetén meg tudja fertözni a célbavett országott.
|
A játék kiszámíthatóságát döntené romokba. ELmegy aludni valaki, abban a biztos tudatban, hogy reggelig max beütik, de más baj nem lehet, és reggel arra ébred, hogy a népességének fele lelécelt egy olyan betegség miatt, amiről esélye nem volt tudni.
Az élőhalottak bevezetése ezt a kiszámíthatatlanságot szüntette meg (véletlenszerű megbetegedések), ezt nem szabad visszahozni.
Quote:
Illetve ami nekem még nagyon tetszett hogy hírnévpontokban látszodjon a hulla elleni toli vari(katonai ) akció is.Így könnyebb lenne a visszanyomozgatás az elmentett pontlista alapján.
|
Én azt látom, hogy ezzel két dolog történne:
1, a mostani esélyek a hírnévpontból való kikövetkeztetésre (más fajok esetén) teljesen megszűnnek, mert az akciók után pár hullát lop valamelyik irányba, esélyed nem lesz többet a hírnévpont változásból kitalálni, hogy ki volt;
2, ugyanez az élőhalottra: lop egyet a másik irányba is, és megint esélytelen, hogy ebből bármit megtudj.
Összességében tehát a felvetett helyzeten nem segítene, egy mostani elemet viszont kiírtana a játékból.