Quote:
Originally Posted by monro
Maradjon mindenki a maga házatáján. Ha te meg tudnád oldani akkor nem értem a kiakadást. Az Én játékomat meg hagy döntsem el Én mi tenné tönkre és mi nem. Ahogyan szerencsés lenne ha mindenki a maga nevében formálná meg a véleményét és nem kellene az "átlagjátékosok" (ahogy te fogalmaztad) szócsövévé válva az Ő nevükben nyilatkoznod, hogy nekik mi a jó. Van szájuk majd leírják.
|
Kepzeld, jelen formabani bevezetessel, nem, nem tudnam megoldani. (azaz megis, ujraznek hullanak... :P) Csak mire eljutnanak odaig, mindenki rajonne, hogy ezt azert megsem kellene.
De igazabol tudod mit, vezessuk be tesztjelleggel, kerek egy hulla klant a Tied alatt 50k ponttal, es mutasd meg, hogy oldod meg, mert tokre erdekelne...
Amugy meg, nem hiszem, hogy olyan sokan olvasnak a kulsot.
A legtobb embernek derult egbol jonne a picsanrugas, hogy: nahat vegre megint fedezhetek a katonatermelesembol 50 hekit, es mire kelek fel reggel? Hogy jol bevertek az eddig kenyelmesnek hitt orszagomat. Puff, mar szk-n is vagyok. (vagy ezt meg sem varva mar akkor, amikor bejelentik hogy mi lesz a hullaval...)
Gondolod, ez lenne az udvozito?