View Single Post
Old 01-16-2010, 04:44
Rotcsa Rotcsa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Nekem elég viccesnek tűnik, hogy mondjuk fellépek L-be egy országgal, amibe csináltam pénzt, úgy, hogy az épületeim 80%-át újjáépítem, és fellépéskor leadom.
Mondjuk átlibbenek L-be 50hektárral, amiből 20hektár bank, egy pár ház, meg templom, és felpakolok 3mrd aranyat, majd 2körönként elköltöm a piacon.
1 hét alatt szerintem teljesen kiüríthető a piac ezzel az országgal egyedül, és akkor felmegyek vele, fellépek, majd beújrázhatok mindent 2x. ÉS akkor csak egy egyszemélyiséges, frissen indult országról beszélek...

Úgy látom nem olvastátok el végig amit írtam.
Egy felső határ megállapítását midnenképp bevezetnék a kamatra, hogy ilyen ne fordulhasson elő!! Mondtam, hogy nem az acélom, hogy egy olyan végtelenségig gazdagodó országot csináljon a személyiség, amivel foglalkozni sem kell, csak "bontani és vásárolni és építkezni körönként 500 milliárdos hozammal" (Amúgy sem tudom hogy jött ez ki, mert még a meglévő pénzkészletet sem tudom, csak azt, h 100 bank van.Kell még hozzá az arány-szorzó.)

Én egy olyan személyiséget szeretnék ebből kihozni, ami tényleg jól tud támaszkodni a banki hozamokra, vagyis egy bankár, vagy bróker, vagy valami hasonló személyiséget, amit erdetileg is sugall a súgó. (Ilyen szempontból igaza van Atinak, tényleg szerencsésebb a tervezendő kereskedő (2)-re az, hogy kereskedő, mint a meglévőre.).
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
Reply With Quote