View Single Post
Old 01-14-2010, 12:19
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Szerintem igazán nem esne nehezére senkinek életképes országokat építeni normálba is meg anarchba is. Valaki írta hogy több 10 milla egységeket kell befokozni hogy rá lehessen állni a giga termelő orika Fedezni nem lehet abból a sok milla katiból ? legalább nem kell annyit szabizni...
Az meg hogy normálba vannak ilyen országok és megtehetik... az meg szerintem nem fair másokkal szemben de persze tudom ha megteheti miért ne tegye ?????
Fair vagy nem fair. A maga módján teljesen logikus, és ami a legfontosabb: szabályos az ilyen ország. Nincsen teljesen összhangban más elmenetelekkel, emiatt érdemes lehetne összhangba hozni, hogy ilyen téren minden egységesen működjön. Nem sikerült eddig arról meggyőzni, hogy ezen kívül más is indokolná ezt a változtatást. A kérdés az, hogy ez az egységesítés megéri-e annak a néhány országnak a fejreállítását, akik egyébként valóban életképtelenek egyfajta megfogalmazás szerint.

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
de egyébként mondhatnám azt is amit itt már olvastam " nem játszom normálban nem érint"
Én meg nem játszom anarchba úgyhogy mondhatnám engem sem érint hogy melyik anarchos mit szól hozzá ... már bocs az anarchosoktól
Nem is kell, hogy érdekeljen. Bőven elég, ha mindenki a saját álláspontját képviseli. Pont ezért szóltam direkt az anarchosoknak külön, hogy fejtsék ki a véleményüket, mert más nem fogja helyettük megtenni.