Quote:
Originally Posted by Xeper
A probléma ott kezdődik, hogy egyre többen élnek ezzel a "megérdemelt" plusz jövedelemmel. Ennek eredményeként egyre erősebb gazdasági kényszerpályára kerül az átlagos játékos, aki nem újrázza a vagyonát. Látva szűkös lehetőségeiket, láncreakció jelleggel egyre többen fogják választani a +500 kör árán szerezhető többletet. (történik ez most is... nem robbanásszerűen, de észrevehető mértékben) Idővel tényleg csak az tud majd érvényesülni, aki egyre többször újrázik, ezért sokan fogják megtenni -ezzel egyre erősítve ezt a hatást.
Akik folyton az A-t emlegetik: a téma szempontjából irreleváns, hogy az A-ban fog kikötni a legnagyobb mennyiségű áru. Út közben a többi csoport piacán is káoszt okoznak ezek a vagyonok, ezzel rontva az átlagos játékosok játékát.
Ne mondja nekem senki, hogy normális módon egy nagyon dörzsölt szövetség össze tudna szedni a 3. szintig több, mint 1 milliárd tekercset. Egyedül a hatványozásként működő újrázás korlátok nélküli (tudom, 500 kör...  ) használatával érhető ilyesmi el.
|
remélem sok tekit(rúna detto) hoznak fel...

tekivel nem lehet ütni se, foglalni se, meg se lehet enni, morált se
lehet vele javítani, semmire se jó, hiszen nincs rá kereslet!
de örülök, hogy vannak, akik még le vannak kicsit maradva, így a 1,5 éve
leszabizott lenti szintes törpimből pár nap alatt el tudtam adni minden rúnát!

In memoriam Pééékek! (#3130) 1/A klán
313915 ANARCH 2 Menő Manó
(3)
339733 1/A Wu gyilkos hordája
(2)
384132 2/B Wu harcos hordája
(3)
300919 5/W Wu pusztító hordája
(3)