Thread: Elf mocsár
View Single Post
Old 12-01-2009, 18:25
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
A többség, ahogy látom, csak próbál megoldást találni egy valós problémára, amiről nem feltétlenül csak az elfek tehetnek.. viszont engem érdekelne, hogy mennyire vagy nyitott a megoldó kompromisszumokra.
Teljesen. Az egyetlen kérésem, hogy az önös érdekek kerüljenek eg ykicsit háttérbe. Most azt látom, hogy nagyon sokan a saját helyzetükön szeretnének változtatni: könnyebb fordulás, ha elf vagyok; ne legyenek elfek, ha ork vagyok; könnyebb flejutási lehetőség, ha most kerültem fel; nehezebb feljutás a többieknek, ha régóta ott vagyok; személyiségszámok szerzésének nehezítése a többieknek, ha nekem sok van; személyiségszámok nehezítése a többieknek, ha esélytelen, hogy én valaha is szerezzek; stb.

Érthető, hogy mindenki a saját helyzetét szeretné megtartani, de azt hiszem, hogy olyan változtatás nem is igazán lesz, ami a helyzetmegtartást komolyabban befolyásolja. Nem lesznek az elfek kiszedve az A-ból, és más játékra kényszerítve; nem lesznek lefordulásra kényszerítve a top országok stb.