Quote:
Originally Posted by Princ
Ez nemcsak egyéni megközelítés is, hanem személyes is. De ha azt mondod érdemes, én elhiszem. 
Nekem volna időnként okom hogy leforduljak. Egyik hogyha A-ból fordulnék, nem 2000 körönként tudnék begyűjteni kék számot, hanem 1000 körönként. Mondjuk új szemek nélkül is forognék, de így persze érdekesebb.  A másik, hogy esetenként a szövimet várakozásra kell kérnem. Eddigi esetekben tolerálták, de ha nagyon mehetnékük lenne, meggondolnám hogy levágjam-e az utat és folytassam velük az addigi 1A orival. A harmadik, hogy néha összegyűlik a zsé 2B végére, azt veszni hagyni kár volna. Végül pedig, a vip körök túlságosan fölgyűltek a lenti orik némelyikén, mert A-ban kevesebbet szabizok.
Csak hát ezek az ösztönzők többnyire elenyészők 5-10k heki kidobásával szemben.
|
Ezt nem értem sose meg

ha eszedágában nincs A-ban felmenni és hadakozni a "nagyokkal" akkor milyen értéke van számodra annak a földnek???
Quote:
Pont te mondod, aki oldalakon keresztül azonosította az uralkodó mechanizmust.
Akkor hát szívjon a többség, ha csak a kemény darwinizmus kell, az ezt puhító ökológiai fülkék sokasága, meg az ember sok más tulajdonsága amik ezt a fajt sikeressé tették (eleddig), szükségtelenek!
|
Alapvetően én is azt támogatom, hogy nem kell ide semilyen szabályváltozás. ha az emberek hozzáállása ilyen,akkor ez van. majd a top10%-on felgyülemlenek és ott lesz majd egy nagy Elf boom

több mint a fele elfog tünni

mert vagy átépül házkupaccá,hogy bentmaradjon a topban és legyengül, vagy lepörög a topköre és lefordul amig tud... sajnos a végeredmény még mindig az lesz, hogy a top30%határa megfog egyezni a top10%-al, mert ha a férgese elhullik a többi még mindig ott marad. és ez nem nekem lesz rossz, hanem minden újonnan fellépő orinak (lehet a lefordult másik orija is természetesen).
És ekkor fog nyilni majd az a téma, amikor a lefordult és másikkal fellépő fedezgetős (talán Elf) orik nyitnak olyan témákat,hogy lehetetlen behozni a toppot, és milyen már, legyen könnyebb a fedezés, vagy üssön az elf 2x annyit mint az ork. vagy ne kelljen csak a top80%, vagy stb...