Thread: Elf mocsár
View Single Post
Old 11-28-2009, 16:13
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by siQ View Post
Elvileg ugye azért feltétel A-ban lévő ország B-s forduláshoz, hogy biztos legyen, hogy minden szinten megállta a helyét már a játékos.
Változtatna szerintetek az "A-ban játszani nem kívánó" Elfek számán, ha több szemes orik fordulhatnának B-ből akkor is ha nem lenne A-ban orijuk?
(Tehát elvileg egyszer már teljesitették az A-s követelményeket.)
Biztos változna a számuk, hiszen amíg nem volt kötelező az 1A, fele volt a létszám, ami eleve kevesebb mint a mostani elfek száma. A létüknek köszönhetően a hadakozóknak most nagyobb aránya tud forogni, valszeg.
Nem biztos hogy értem miért idéztél, de a mellett vagyok hogy maradjon feltétele a fordulásnak az 1A-ban teljesíteni.

Quote:
Originally Posted by Von View Post
De, és itt jön egy fontos rész, amit az előző hsz-emben írtam, hogy a közlegelés itt a fedezésre vonatkozik, aminek a hatásfokát ütéssel lehet csökkenteni. Tehát a közlegelők tragédiájához képesti fontos különbség, hogy itt lehet jönni levadászni a teheneket, csak nehéz. Éppen ezért írtam, hogy végső soron nem érkezünk el a "társadalmi katasztrófához", pont úgy, ahogy írod, mert valójában többfordulós a probléma, nem is kell azzá tenni.
A többlépcsőssé tételt ill új tényező vagy paraméter bevezetését a -fordulok/nem fordulok- dilemmához írtam, sőt egyre inkább ahhoz csatolnám ha már egyszer a -felfedezek/nem fedezek- problémát mégis ilyen jól megoldotta. :-))

Reply With Quote
Sponsored Links