Quote:
Originally Posted by LiverPool
Hogy döntöd el, ki az aki csak azért van fenn A-ban, hogy B-ből forogjon és ki az aki nem?...
|
Pool nem mondtam hogy el kell dönteni, egyszerűen az a logikus szerintem legalábbis, hogy ha valaki eddig azért volt fent A ban elffel a zop 30 ban hogy B ből forogjon és az én javaslatom bevezetése után A ban értelmetlenné válik a számára a játék.Vagy játszik vagy ÖNSZÁNTÁBÓL úgy fog dönteni hogy fordul, hogy később egy másik országával B ből fellépjen A ba, feljusson velel a top 30% ba és akkor megint lefordíthat vele egy B -s országot.Nem hinném hogy olyan bonyolultan fogalmaznék,hogy nem tudod megérteni.
Aki majd üt havonta 1-et az már aktív, a többi meg húzzon A-ból?...[/quote]
Erre ugyanaz a válaszom.Nem kényszerítenénk senkit arra hogy lépjen de aki eddig inaktív országként tengett a top30 közelében és lefordította a B országát, az ha újabb személyiséget akar akkor kénytelen majd az A s országával fordulni.Persze ha nem akar akkor játszik továbbb A ban.
Épp azért lett a B-ből fordulás kitalálva, hogy A-ban több ÉV munkája ne menjen levesbe ilyen "ötletek" miatt...
Számomra ez nem támogatható...[/quote]
Pool látod most igazat szóltál.Lassan oda jutunk hogy több év kell amíg eléred a top 30 alját.Mert nem ütheti mindenki fel magát a topig.És az hülyeség hogy hogy csak az orkok sírnak állandóan, én is elf vagyok.És ha nemsokára elérem a top30 at akkor nekem sem lesz nagy kedvem lefordulni az rszággal, pont amiatt, hogy nagyon sok időbe telt.Ezért majd B ből fogok forogni, de ha B ből csak egy országot tudnék lefordítani az 5 re ezzel az A országommal, akkor később miután a B-ből fordult országommal felléptem aa 4 szintre akkor az A-s országommal lefordulnék 5 be.Ennyi.Nem tudom mitől olyan szörnyű ez.Talán azoknak fájna a leginkább akik forognak.És ezt nem a magam érdekébven mondom.Mert a számomra is az a legeőnyösebb hogy akkor felmegyek a top30 ba, 30/30 elfre beépülni és oszcillálni.De ez az A ba lépő országoknak akkora hátrányt jelent hogy , ezáltal nekik több év sem lesz elég hogy lehessen kis 2 számocskájuk.Üdv Oszy!