View Single Post
Old 11-19-2009, 21:08
Nagyoszvald Nagyoszvald is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 86%
Cool

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Csak egy apro kerdes kozbevetve, bar latom az 1/A felporgetesebol az 1/A konnyitese lett:

Miert akarjatok a kis kek szamokat teljesen elertekteleniteni? En igazabol orulok, hogy valamit le kell tenni erte az asztalra...
Nem hinném hogy egy fix határral meghúzott fordulás annyira megkönnyítené az emberek helyzetét, hogy úgymond értéktelenné tenné a kis kék számocskát.Mondjuk olyan 5000 hektáron simán meglehetne húzni szerintem.És ezt nem azért mondom hogy minnél gyorsabban lehessen fordulni, hanem azért, mert egyszerűen ha ez így megy tovább akkor tényleg elmegy az ember kedve a játéktól.Például vegyük azt aki még idejében elkezdte játszani a játékot, amikor már voltak személyiségek.Ők szereztek relatíve könnyebben személyiséget.Nem hiszem hogy lett volna 5000 hektár a top 30 A ban.Jelenleg ott tartunk hogy Februárban amikor A ba léptem akkor 265 000 értékpont kellett a forduláshoz.Jelenleg 355 000 pont és napról napra nől.Ha így megy tovább egy év múlva c sak félmillás orival fogsz tudni fordulni, és akkor viszont a kis kék számért 10X annyit szívsz mint valaki aki szerencsésebb csillagzat alatt született és hamarább tudomást szerzett eme fantasztikus játékról.Akkor viszont ebben hol az igazság Remedy? Vagy akkor aki később kezdte meg is érdemli mert hogy az ő hibája.Szerintem az 5000 hektár egyáltalán nem venné el a kis kék szám értékét hanem beindítaná a játékot A ban, mert akkor talán a sokat bántott elfek is meggondolnák hogy hagyjanak e egy országot a top30 ban a parlagon az A ban hogy B ből vígan fordulhassanak,vagy simán felmennek 5000 hektárig és ugrás.Aki pedig klán karrierre törekszik az még ezek után mindig megteheti.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Nagyoszvald For This Useful Post:
Sponsored Links