Thread: eRepublik
View Single Post
Old 11-19-2009, 17:20
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by szamóka View Post
Én azért ezt nem jelenteném ki ilyen egyértelműen. Úgy söpörtek ki minket a jenkik és a kanadákok ősi magyar földjéről, hogy csak pislogtunk. És ha lehet hinni a pletykáknak, az egészet az usákok pénzelték (kivéve persze az országonként saját költségvetéssel rendelkező EMC-t). Azaz jó ideje már, hogy a románok és a horvátok nem finanszíroztak komolyabb háborút. Nálunk meg szokás szerint üres a kassza... Ha az a tervük, hogy a románok visszavágjanak világbirodalmuk romba döntéséért vagy épp a horvátok a Vajdasági megaláztatásért, akkor annak most jött el az ideje.
Én azt nem kétlem, hogy nagyon veszélyesek, csupán azt mondom, hogy a szájhősködés mindig jobban ment pl a horvátoknak, mint tenni valamit
Az usákoknak viszont elvileg nem tervük expanzióba kezdeni, bár ez ugye egyik pillanatról a másikra megváltozhat, meg amúgy sem nekik kell a zászlót vinniük.
Én azt mondom, jöjjenek! Mint ahogy anno Harrison Richardson (a.k.a Hairy Dick) mondta: "Bring it on!" Aztán lehet mi is úgy járunk rövid távon, hogy bevernek mint állat, de hosszútávon szerintem megerősödnénk, mint ahogy eddig mindig így történt a leigázottakkal
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
Sponsored Links