View Single Post
Old 11-16-2009, 23:08
Ghosti's Avatar
Ghosti Ghosti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
nem szabad elfelejteni,hogy a támadó mindig kockáztat. Az a baj, hogy a legtöbben nem is értik meg,hogyha kiszursz egy ráállást szinte nyert ügyed van. a támadó általában közel full sereggel jön és alig marad otthon védelme,simán szembe tudsz menni 2-3 kisebb sereggel úgyhogy nem vszinü hogy koptat az ellen, ha jól inditasz. és ha emellé még alá is bontasz akkor nem hogy nem vesztesz földet, hanem nyersz is jó sokat rajta.
Felteve ha epp a megadott idoben be is tudod hivni az egesz klant bevenni a sereget, plusz az ellen nem veszi eszre hogy vissza tamadsz es mikor is megy el a kisero sereg? Mert ugye a tamado sem marad 2 korre toled azutan hogy elinditja a sereget! Na ki jobb a masiknal, ki tudja elinditani a sereget az utolso masodpercben, hogy a masik ne vegye eszre?

Quote:
a támadónál mindig ott az a rizikó, hogy az ellenfél tudja,hogy ki fog jönni.
igen, ugyhogy ha valaki kidobja a tagokat a tamado elol, ahelyett hogy indit kisero sereget akkor az miert nem jobb a tamado szempontjabol?

Quote:
A téma miatt induljunk ki az alapszituációból: észreveszel egy ráállást a klánodra. illik tudni egy rendes klánnál,hogy a klán mekkora sereget képes megfogni. ahogy azt is,hogy melyik klánnak mennyi infója lehet rólatok. a másik klánról is van némi elképzelésed, így betudsz lőni egy sereget amit küldeni fog. mit csinálhatsz:
1, kidobsz pár tagot és alszol tovább.
2,megprobálsz kiszámolni egy max védelmet amit otthon hagyhatnak és erre szembe küldesz 1-2 sereget és alá bontasz.
3,úgy érzed védeni tudjátok és kivéded. ezekután még a védés mellett megprobálhatsz ráállni a támadóra és kisérni.?
Persze hogy tudja minden klan mennyit tud vedeni. Ennek ehhez semmi koze. Ti azt nem ertitek meg, hogy amikor egy klan arra kenyszerul, hogy kitegyen tagokat, akkor mar elhiheted hogy minden mas ut zart volt elottuk, elfogadtak hogy vesztettek, es megprobaljak menteni amit lehet ahogy lehet. "Kidobsz egy tagot es alszol tovabb?" Probald ki, es meglatod hogy a lelkibetegseg egy ilyen akcio utan hany napig nem hagy majd aludni!

Quote:
Ha egy klán jól müködik az utobbi 2esetből legalább az egyik megvalósitható 99,9%-ban. az a 0,1% csak akkor van, ha vmiért nincs bent elég egység vagy kp a klánban. de ilyen esetek nagyrészt a klán rossz egység és piac "managmentje" miatt következhetnek be.
Természetesen a fent leirt lehetőségek az extrémen termelő klánokra nem igazak.
A vedes mellett a felso klanokba mar nemigen marad se hely se ravalo hogy meg utana kiserjed, vagy veded vagy kisered. Nem hiszem van olyan klan aki ha megtudja egyiket vagy masikat csinalni nem ahhoz folyamodna. De ha egyiket se tudod az adott idoben valora hozni akkor ne vegyuk mar el az egyetlen kiutat. Eleg nagy sulyos lepes ez magaban.

Quote:
Ha azt az érvet hozná fel vki,hogy de nem lehet mindig ott mindenki a gépnél, az gondolkodjon el azon,hogy mennyire tisztességes kirakni vkit a klánból aki nem is tud róla, mindezt minden komolyabb indok nélkül?
En sem tudtam rola, elfogadtam, belenyugodtam es kiszamoltam hogy igy joval kevesebbet vesztettem.
Reply With Quote