Elmesélem itt is, amit már üzenetben is megtettem!
Bevertem a szövetségesed, elbontottam a felesleget (110épület), és katonát képeztem, hogy alatta legyek. Elhoztam 59 hektárt. Akit beütöttem, az még mindig 2 körre volt, ezért lendületesen építkezni kezdtem. Átértem azon a ponton, ami után ő már nekem 3 körös. Te kijöttél rám, bevertél pusztítani. Leütöttél 62hektárt. Visszaért a seregem, és kimentem rád felülről. A sereg beért, láttam, hogy bizony két körre maradtál, és alattam. Gyorsan felhúztam az épületeket, kevés volt. Ekkor elkezdtem gondolkodni, hogy hagyom a fenébe, mert olcsóbb visszafedezni majd, amit leütöttél, de aztán úgy gondoltam, hogy ez csak egy játék, hát akkor játsszunk!

Katonákat fokoztam el, hogy növeljék a népességem, mert minden egyes 5. lakos 1 plusz pontot jelent. Ezzel elkerültél te is tőlem 3körre. Így megmentettem magam attól, hogy kiküldd a sereged.

Neked mondjuk mindössze 500 katonát kellett volna elfokoznod, és máris 2 körre vagyok megint, de nem tetted.
A pontlista a sűrű lenti mezőnyben nem túl dinamikus. Mit is jelent ez: az egymástól való körtávolság 4k pontkülönbségen belül 2kör. Azt hiszem, hogy 6k pontkülönbségig 3 kör. DE van egy bizonyos %-a a csoportnak (már nem tudom mennyi), aki 2 körre lehet tőled. Tehát ha van 500olyan ország, aki pontok alapján 2 körre lehet tőled, de a csoport bizonyos %-a csak 200-at enged, akkor annyi lesz 2 körre, egy másik rész 3-ra, és így tovább.
Mivel a csoport tetején voltunk, ezért a lista dinamikussá vált, vagyis a pontváltozást nagyon jól követi a körtávolság. Egyszerűen kifokoztam a 2 körös távolságból.
Uhh, nagyon belekeveredtem, én már nem értem, amit írtam, javítsatok ki!

Lehet aludnom kéne már kicsit!