Quote:
Originally Posted by LiverPool
A tűzfal miért segítse a nagy varisokat? Da ha lenne, akkor legyen a támadónak tűzoltó varázslata
Mi lenne a fanatizálás ellentéte a védő orinál? Kicsit durva lenne egy orkot meg ezzel is megáldani
Az útvesztőt butaságnak tartom, mert akkor az 1 körös sereg elé is lehetne hívni helpet
A pénz dolog is sztem felesleges, mert arra ott az alma, ami meg is marad
|
Pool nem minden fajnak állna rendelkezésre minden akció...és szerintem nem kell párokba kiadni mindent, nem célom, hogy ami valami pluszt ad annak legyen ellentéte védő oldalon.. szeretném, ha maguk a fajok több sajátosságot kapnának, mint néhány plusz minusz % ennyi az amit szeretnék, mert szerintem színesebbé tenné a játékot.. a tűzfal? hagytam alternatívát pl ott is, de beírhatnád, hogy jó a tűzfal csak legyen egy vízburok ami meg bla-bla semlegesíti a tűzfal hatását vagy, hogy ne a varik száma határozza meg a tűzfal erösségét, hanem legyen fix % a sebzése..
áá nem vagyok kisegítve az elején 2000 aranyakkal viszont, ha kapnék 20-40 et is akár akkor lehet elöbb zárkozik fel egy új ori mindent tud képezni, írni.. stb.. bár lehet tényleg hülyeség, de mondj valami ötletet te is kérlek, vagy mond azt, hogy magát a fajok különbségének mélyítését nem helyesled.