View Single Post
Old 10-30-2009, 11:20
sutike31005 sutike31005 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by LiverPool View Post
A tűzfal miért segítse a nagy varisokat? Da ha lenne, akkor legyen a támadónak tűzoltó varázslata
Mi lenne a fanatizálás ellentéte a védő orinál? Kicsit durva lenne egy orkot meg ezzel is megáldani
Az útvesztőt butaságnak tartom, mert akkor az 1 körös sereg elé is lehetne hívni helpet
A pénz dolog is sztem felesleges, mert arra ott az alma, ami meg is marad

Pool nem minden fajnak állna rendelkezésre minden akció...és szerintem nem kell párokba kiadni mindent, nem célom, hogy ami valami pluszt ad annak legyen ellentéte védő oldalon.. szeretném, ha maguk a fajok több sajátosságot kapnának, mint néhány plusz minusz % ennyi az amit szeretnék, mert szerintem színesebbé tenné a játékot.. a tűzfal? hagytam alternatívát pl ott is, de beírhatnád, hogy jó a tűzfal csak legyen egy vízburok ami meg bla-bla semlegesíti a tűzfal hatását vagy, hogy ne a varik száma határozza meg a tűzfal erösségét, hanem legyen fix % a sebzése..

áá nem vagyok kisegítve az elején 2000 aranyakkal viszont, ha kapnék 20-40 et is akár akkor lehet elöbb zárkozik fel egy új ori mindent tud képezni, írni.. stb.. bár lehet tényleg hülyeség, de mondj valami ötletet te is kérlek, vagy mond azt, hogy magát a fajok különbségének mélyítését nem helyesled.
Reply With Quote