View Single Post
Old 10-30-2009, 09:13
Ildee Ildee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by Dus View Post
Nagyon tudlak sajnálni, ha max negyediknek vennéd fel, mert full varisként pl. ha 20%-al több kárt tudsz okozni az ártókkal, az igencsak erősít. Ha viszont csak negyediknek vennéd fel, elárulnád, hogy mit vennél fel előtte?? Tudós, ok. És a többi?? És igen, fullvaris orinak 200 hekin van kb. csak értelme, de ezzel a szemmel, mondjuk akár egész 5. szinten is jó lehetne, talán még 4-ben is (ahol most is simán bevállalják sokan), és gyakran a vari-hadi országok is tudnák használni kisebb bónusszal (mert kevesebb a templomuk).

És attól még, mert valakinek 1 szemes orija van, szerintem tudja (ha ismeri a személyiségeket), hogy miket venne fel, ha több lenne.
Ne sajnálj, mert nem szeretnék soha fullvaris lenni :P
Attól hogy több kárt okozok, még nem érzem magam erősebbnek
200 hekin nincs értelme ennek a szemnek, mivel 200 hekin eleve nem nagyon lehet károkat okozni (szerintem)
Hogy milyen szemeket választanék, azt inkább megtartom magamnak.
Valóban tudhatjuk mi egy szemesek is hogy mit vennénk fel, de jómagam többet adnék a "nagy"ok véleményére, akiknek van is több személyiségük, akikről tudom, hogy évek óta aktívan! játszanak.
Már maga az a tény hogy el sem tudod képzelni milyen szemet vegyen fel egy hadivari a tudós mellé nekem mutatja a (nem)hozzáértésedet.

Nem azt akarom ezzel mondani, hogy én jobban értek bármihez is, csak azt hogy jobban adok olyanok véleményére akik tudnak is játszani.

---Ainhoa--- (#662939) [5/U]
Szitakötő (#494949) [4/L]
---Aphrodité--- (#645869) [4/N]
Boszorkány (#645731) [3/I]
Reply With Quote