Quote:
Originally Posted by Ildee
Ha nagyon varis akarnék lenni, akkor sem választanám ezt a szemet még 4diknek sem, persze teszem hozzá hogy szerintem a fullvaris orinak legfeljebb 200 hekin van értelme (szerintem) esetleg még 5ös szinten elmegy fentebb is.
De szerintem Dus hagyd ezt a személyiség dolgot olyanokra akiknek tényleg több szemük van, ők valószínűleg jobban tudják mérlegelni, hogy mit hanyadiknak vennének fel. (tudtommal neked sincsen több szemed, ahogy nekem sincs)
|
Nagyon tudlak sajnálni, ha max negyediknek vennéd fel, mert full varisként pl. ha 20%-al több kárt tudsz okozni az ártókkal, az igencsak erősít. Ha viszont csak negyediknek vennéd fel, elárulnád, hogy mit vennél fel előtte?? Tudós, ok. És a többi?? És igen, fullvaris orinak 200 hekin van kb. csak értelme, de ezzel a szemmel, mondjuk akár egész 5. szinten is jó lehetne, talán még 4-ben is (ahol most is simán bevállalják sokan), és gyakran a vari-hadi országok is tudnák használni kisebb bónusszal (mert kevesebb a templomuk).
És attól még, mert valakinek 1 szemes orija van, szerintem tudja (ha ismeri a személyiségeket), hogy miket venne fel, ha több lenne.