View Single Post
Old 10-28-2009, 16:05
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Perzsaszőnyeg View Post
Ember válogatja, hogy játszana, vagy sem 2 országgal, két külön módszerrel. a kíváncsiság csodákra képes. Lessz aki unná s lesz aki örülne, h lehet két normális orija. Nem állásfoglalás, csak ötlet volt. De az lesz, amit Ati akar, olvashattad.
Ez nem értem hogy függ össze azzal amit én írtam le. Ez nem érv ellene.

Quote:
Nem kérte senki, nyilatkozz a nevében, számomra világos, ez a közös fórum arra való, h mindenki kinyilvánítsa a véleményét.
Nem nyilatkoztam senki nevében, mintha szó szerint le is írtam volna ezt. Pont, hogy a véleményem nyilvánítottam ki.

Quote:
Hogy lennének köpönyegforgatók, lehet, bár értelmét nem látom. Ati nem üllne órákat a gép előtt, h kikeresse, hogy Von miért szavazott igent, vagy nemet. nem lehetetlen megnézni, ki mit szavazott, csak borzasztóan időigényes.
Olvasd el a régebbi hsz-eim, akkor tudni fogod, miről beszéltem.

Quote:
az a rész, hogy hülyeség, vagy nem hülyeség lesz bevezetve. Nem olyannak ismertem meg a Hódítót, az évek folyamán, hogy rossz, vagy értelmetlen játék lenne. Sokan bíznak a vezetők döntéseiben, s többé kevésbé egyet értenek, de a topik lényege szerintem nem a bevezetések megtárgyalásáról szól, hanem hogy milyen lenne számunkra, ha lenne teszt időszak. Külömböző téma
Ezt kifejthetnéd bővebben, hogy miért különböző téma az, hogy milyen lesz és hogy mi lesz bevezetve. Nekem úgy tűnik, hogy az, hogy milyen lesz, azon múlik, mi lesz bevezetve. És erre írtam, hogy ha nem hülyeségek lesznek - márpedig gondolom nem - akkor nincs értelme izgulni miatta.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Von For This Useful Post: