Quote:
Originally Posted by Princ
az a baj, 200on annyira nem érzem a jelentőségét a dolgoknak
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Torony es ij nelkuli tolit 3 masodperc alatt szetmeszarolja egy fel-ertelmes szovi
|
Ezeken gondolkodtam egy kicsit, hogy vajon miért írtok ilyeneket.
A Hódító annyira elhadisodott magasabb szinteken, hogy szerintem keveritek a 200 hektárral is ezt.
4. szinttől felfelé meglátásom szerint a 4 hadis szövik a legéletképesebbek, ahol a 4. tag egyfajta fél hadivarist játszik, azaz minél kevesebb templommal megy és minél több barakkal, amit a környék megenged. Minél nagyobb sereg számít a minél jobb felkészültségen felül persze.
Viszont 200 hekin ez nagyon nincs így. Ott egy tolis lealáz akármennyi hadist is egyszerre. Szóval a fentebbi hadis tapasztalatokat nem szabad szvsz a 200 hekivel keverni.
Ez a 3 másodperc alatt szétmészárolja érdekes, mert felmerül a kérdés, hogy mit? A tolis lelopja a hadist mondjuk pártízezer vagy párszázezer tekire és mit tud tenni a hadis? Mészárol? A tolis kirakja az egységeit a piacra és nem mészárol semmit a hadis. Pusztít? 50 arany/nyersi áron az sokat ér. Földel? 3 katona/heki áron visszafedez a tolis. Leveri a morálját? Visszaleng. Csak kicsit veri le? Ugyanúgy végig tud lopni attól még, ha megint lesz benn tolija.
Tapasztalatlansággal vádolni valakit olyan esetben, mikor ő kipróbált már valamit, míg aki tapasztalatlansággal vádol, az nem próbálta ki, különösen érdekes. Egy nagyon jól játszó tolis 200 hekin kicsinál egy nagyon jól játszó hadist. 200 hekin a tolis a király, felette már nem. De attól hogy felette már nem, még 200 hekin tény marad: egy hadis nem tud ártani a tolisnak, ha az is ügyesen játszik.
Ezt mindenki nyugodtan kipróbálhatja, működik.
Remy, a te hozzászólásod már csak azért sem értem, mert a te hozzászólásaid adtak eleinte nekem eligazítást, hogy hogyan kell félelffel játszani (egy másik topikban). És onnan úgy emlékszem hogy te is támogattad a minél kisebb katonai védelmű felest, mintha ugyanezen logika alapján tetted volna ezt.