Remy, akkor az alábbiakban megpróbálom megindokolni, hogy miért nem hülyeség amit írtam, és miért nem hülyeség az amit te írtál. Ergo a dolgok megközelítéséből és a különböző taktikákból adódik az, amiért nem értünk egyet!
Na lássuk:
Quote:
Originally Posted by Remedy
Igyekeztem csak azokat beidezni, amikor marhara nem tartok igaznak. Egyszeruen fogalmam sincs, ezeket a kijelenteseket hogy gondolhattad komolyan, de asszem egyszeruen felfogom a tapasztalatlansagodnak.
Par ellenpelda:
Torony es ij nelkuli tolit 3 masodperc alatt szetmeszarolja egy fel-ertelmes szovi. Meg 200 hekin is.
50% kocsmas ember es 50% templomos orias szerintem nonszensz, es eletkeptelen.  Kiveve esetleg anarch, es alibi 200 heki, ahol senki sem tud jatszani... (embert gombozik, oriast felmerik, es kesz a baj...)
|
Ez így van, szétmészárolják. Ugyanakkor az 50% kocsmás ember és az 50% templomos óriás nem nonszensz, kipróbált dolog, csak óvatosan kell csinálni!
Ismerni kell a terepet, azaz tudni kell kibe nem érdemes semmiképp sem belekötni, és kik azok, akiket anonim módon is le lehet lopni. Pl leártanak és végiglopnak egy perccel a kapu lejárta előtt, és te nem vagy épp gépnél. Csak tippelhesz, hogy ki volt, az emberek 95%-a nem tud erre mit lépni, mert nem néz 9 körönként kaput és nem ment pontlistát, és nincs intuíciója helyesen kitalálni, hogy ki szívatta meg.
Hangsúlyoznám azt, hogy kipróbáltan működő taktika, és nem anarch alibi 200 hekin

És mf tolisok ellen különösen jó, de szövisek ellen is megjátszható simán.
Ha ezt így megcsinálod, nem kell a mészártól tartani, poénból meg nem szoktak mészárolni. Ha mégis bebuksz, kipakolsz a piacra mindent, megvárod a 12 órát és elszabizol végső megoldásként. Az alapelv, hogy 200 hekin nem tudnak komolyan ártani, csak azzal ha elviszik a vagyonodat.
Quote:
200 hekin leginkabb a tekiiroknak van vagyonuk, de ahhoz meg nem kell feles... Egy gnom tokeletes.
|
Ezért írtam, hogy imádkozni kell, hogy legyen elég tolis. Természetesen a tekiírók ellen nem feles és nem ember az optimális.
Quote:
Na es hogy 200 folott senki sem tartja benn a lophato vagyonat... erre 30 ellenpeldat is tudnek. Lasd, B-ben loptam pl 1 kocsmas orkkal 300 milla runat....
|

Ehhez nem kell tolis, ezért mondtam, hogy 200 heki fölött már nem igazán jó a tolis.
Quote:
Szoval egyszeruen tok erthetetlenul allok emogott a beirast olvasva, es hogy ilyet kezdonek minek, azon meg plane....
Ez az eplista kezdo kezeben egyszeruen jatszhatatlan, szerintem. De meg egy profi kezeben sem tartom jonak...
Hat igy hirtelen ezek az ellenerveim... 
|
Azért próbáltam tippekkel ellátni az éplista mellé. 12 körös ori kezdőnek simán játszható, azzal nincs gond. Ha tudja is hogy kell használni, akkor is játszható, és ezért adtam a tippeket hozzá. Sajnálom de minden tippet és technikát és főleg a filozófiáját egy ilyen éplistás játéknak nehéz egy kommentben átadni, pedig törekedtem is rá, azért volt a sok kiegészítés a végén.
2 dolgot hangsúlyoznék végszóra: amit leírtam, az kipróbáltan működik, tehát hülyeségnek nem hülyeség.
Másrészt meg hozzád képest igen, tapasztalatlan vagyok, de jópárszor végigvittem már sikeres tolizást 5. szinten, szóval szerintem inkább azért gondolod rossznak amit írtam, mert a te stílusodhoz nem illene. Az enyémhez meg illik. Ezt pedig minden kezdőnek el kell döntenie, ki kell tapasztalnia, hogy mi illik az ő stílusához, hiszen alapvetően akkor lehet sikeres az ember, ha a stílusához illő taktikát és éplistát találja meg.