Quote:
Originally Posted by Remedy
Jobb is lett volna, ha ezek kimaradnak. Talan egy ici-picit fogd vissza magad, es a szemelyeskedeseket, es sertegetes-probakat hagyd ki nyugodtan a beszededbol, hidd el, akkor masok is tobb figyelmet fognak forditani talan a mondanivalora is... (ha van egyaltalan...)
|
Olyan játékosnak mit mondhatnék, aki alig várja, hogy igaza lehessen, és bebizonyosúljon a csalás. Alig várja, hogy fúrhassa, keresztbetehessen a másiknak. Remy ne haragudj, nem akartalak sértegetni, bocsánatot kérek, de az miért van, hogy pl más topciban is valakinek igaza van teljes mértékben, és neekd nem ettszik vagy valaki olyat írt amit sajnálsz tőle, mert okosabb megnyilvánulása volt mint neekd és lehurrogod, hogy nem jó, nem igaz, csalás, jksz, törlés...

hm?

Tudom, nehéz elismerni, ha valaki jobb, okosabb, ügyesebb, de sokkal többet érsz utánna mikor beismerted. Nekem ez itt sok időbe telt, de sokkal többen becsülnek mióta el tudom mondani, hogy Te allod, hülye voltam, tévedtem, neked van igazad! Csináljuk úgy ahogy mondtad...nah off, mert ez már teljesen más tészta.
Remélem ezt itt le is zárja mindenki, mert nem szeretnék holnap is erről beszélgetni.
Jóéjt...Jóéjt Remy