Thread: eRepublik
View Single Post
Old 08-15-2009, 04:32
Von's Avatar
Von Von is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Pali papa View Post
eVon
Van valami bizonyítékod?
Érdekelne.
Komolyan, mellesleg az MHP-n belül épp ezt akarják megakadályozni. Mármint, hogy ne lehessen lenyúlni a pénzeket. Persze benne van a lehetőség, hogy csak ők is közelebb akarnak kerülni a mézesbödönhöz...
Magam részéről a szocmin, korrekt elszámolási rendszert dolgozott ki amit augusztus1-től vezetünk. Pénzt nem kaptam, se senki akiről tudnék.
Ám nem tartom lehetetlennek, hogy a körön belül kaptak...
Mondjuk az Asturiasi csatánál számolatlanul folyt a pénz.
Ám Fehérló kérdőre vonása most elmarad azt hiszem, mert elmegy szabira tudtommal.
Komolyan érdekelne, hova ment el a pénz, ha tudsz valami leírást adni megköszönném.
Bizonyíték? Leírás? Nem hagytak ilyen nyomot maguk után. Én nem ilyen forrásból tudom, hanem egy KARD prominens mondta, azt is, hogy Feherlofia Koppany döntött erről.
Nézd, Fehérló magánál tartott 2000 goldot + 35000 ESP-et, és saját állítása szerint abból tankoltunk Asturiasban. A tankolásaink monetary-n keresztül szoktak menni, azaz követhetetlenek! (nemrég tudtam meg, hogy még scripttel sem lehet követni!) Ha tisztán akarták volna csinálni, akkor beutalják az MNB-be, és onnan tankolnak. De nem akarták, pont azért, mert így bizonyíthatatlanul el lehetett sikkasztani pénzt. Nincs bizonyíték és nem is lesz. Leírás meg pláne. És nem Shaoktól hallottam ezt, hogy kétségeim legyenek vajon politikai előnyt akar-e kovácsolni az aki mondta
Párszáz gold csúszott el belső köröknek, ennyi történt.
Olvasd el a kormány közlönyét, enyhén szólva nevetségesen számolnak el a pénzről. A párszáz gold elcsúszásánál nagyobb problémának érzem, hogy minden érintett minden fronton hazudik róla, hogy lett volna ilyen.
Beszéltem Doggettel, tegnap előtt, teljesen ki volt akadva azon, hogy azt a pénzt Feherlo magánál tartotta, és ő maga mondta hogy kiborítja a bilit, ha nem lesz nyilvános elszámolás. Ma pedig olvastam egy kommentjét, ahol leírta, hogy minden pénz értelmesen lett felhasználva, nem kell aggódni. Érdekes pálfordulást tud produkálni 2-300 gold egy-egy embernél.
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]

www.unimarket.hu
Reply With Quote