Na, jelentkezek update-tel, és ha olvassátok a címet, akkor tudhatjátok, hogy érdekes lesz
Mi történt a spanyol pénzzel?
Fehérlófia Koppány vette meg ugye a céget, 14.000 goldot kivett belőle a "collect" gombbal, azaz adózni kellett, tehát 7000 ment a Magyar Nemzeti Banknak és 7000 a franciáknak. A franciák ezt el is utalták később a PEACE-nek, a 7000 gold meg többé kevésbé ott van az államnál, persze már költöttek belőle.
Azonban 2000 gold és 35000 ESP (azaz még 1500 goldnyi valuta) ott maradt Feherlofia Koppánynál, abból tankoltunk Asturiasban.
De bennem felmerült a kérdés, hogy ha abból tankoltunk Asturiasban, akkor miért is nem először az államnak ment a pénz és utána tankolásra?
Hát utánajártam és ki is derítettem azt ami ebből a folyamatból nyilvánvaló is volt. Nevezetesen hogy a pénz egy részét felosztották magánemberek között. Magyarán ellopták.
Na most mivel a Doggett ötlete volt megvenni a céget, így neki jár pénz, nyilván, hiszen magának is megtarthatta volna. De másnak? Másnak mi alapján?
Többszáz goldról van szó, amit eÁtlagember nem is lát életében sem.
Eddig azt hittem ez egy játék, és úgy is játsszák. De meg kellett állapítanom, hogy itt sem különbözik a vezetés a való élettől.
Szánalmasnak tartom ezt a hozzáállást, nem kicsit, nagyon.
Nincsenen pontos infóim arról, hogy ki kapott és mennyit. Feltételezem Pali papa nem kapott szociális miniszterként

Hogy miért feltételezem? Azért mert azt tudom, hogy a közeli "haverok" kaptak belőle.
Nevetséges

Ettől független baromi jó a játék, de most gondolkozom azon, hogy lemondok a picsába a stratégiai hírszerzéses pozíciómról, ilyeneknek minek dolgozni? Bár azt meg kell hagyni, hogy a közvetlen felettesem, Rlazol a világ egyik legjobb embere, épp ezért neki nem is volt benne a keze ebben, szóvá is tette, aminek az lett az eredménye, hogy nem ő lesz a Kard következő elnökjelöltje.
Lehet még fokozni is a szánalmat