View Single Post
Old 06-14-2009, 08:58
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by sutike31005 View Post
Te azt hiszem nagyon el vagy tévedve... ma reggel olvastam a tegnaptól való hozzászólásokat és egyáltalán nem tudom, miért mondják páran azt, hogy Attila (: a legjobb fej.. én azt látom, hogy úgy viselkedsz, mint valami ovis akinek elvették a játékát... igaz Pool meg adja a lád a léóvat és provokál... de egyikötök se tudja befejezni.. a különbség az, hogy Pool nem mondja, hogy külömebb bárkinél is, Te viszont azt hittem olyan színben próbálsz teccelegni.. szóval vagy abbahagyod Te vagy csak rühelni fognak páran és a topicod meg átmegy egy fölösleges anyázásba... nem hiszem, hogy ez a célod, ha ez akkor viszont jó uton haladsz afelé, hogy rólad is azt gondoljak paran amit te gondolsz poolrol...

visszaterve a 300 k-s csalos oris hulyesegedre..nem csak "csalok" voltak magas hekin...

u.i.: a szemelyes serelmeidet ne hozd ide ki a forumra, strategiat, taktikat szivesen olvastam volna, esetleg azt hogyan probalkoztatok eddig es annak tukreben lehetett volna tanacsot adni,

Én nem provokálnám, de azért tényleg ne legyek már a szar alak egy ilyen dolog miatt. Ha még el is ismerem, hogy az vagyok
Bezzeg, olyankor senki nem háborog, hogy nem tud haladni, ha A-ban eltűnik az összes búza piacról, meg egy-két nyersfajta....
Attila azt viszont eléri lassan, hogy azok is utálni fognak engem, akiknek fingjuk nincs, mi történik a csoportban, mert én vagyok a köcsög, hogy merek támadni másfél naponta 25-30 hekiért...
Ne gyarapítsd a népes tábort
Szép napot!
Reply With Quote