Quote:
Originally Posted by Peti
Persze hogy lehet tenni a tekizés ellen, szerintem én sehol nem írtam hogy nem lehet ellene semmit sem tenni 
Oké gyújtják meg rengetik a hullát, de mit gyújtanak le nála? a 1-1 házat gyújtanak nála meg max 2t rengetnek le róla, de a 4.-5 gyújtás után már 0 házat gyújtanak.
|
Nagyon úgy tűnik, Te abban a tévhitben vagy, hogy a hulla házai kevésbé gyulladnak, mint mondjuk a gnómé vagy az orké

Ha a hulláról csak nhány házat tudsz legyújtani akkor gnómról is meg orkról is...Tehát ne így számolj...Hanem úgy, hogy még egy ork is agyongyújt egy hullát, és a hullának nagyon is fáj az ha felgyújtják. Ha jól van felépítve, akkor is reggel elkezdem gyújtani, és estére már többezres emberhiánya van, ha meg hagy egy adag házat fölöslegesen, hogyha gyújtanának Nála, akkor meg annyi barakkja sincs (és ezzel védelme, támadóerje), hogy ne menjek át rajta 6 sereggel

(Nem, nem 5. szintről beszélek, és 200 hektárról, ahol 0 ház ég...hanem mondjuk 2. és 1. szintről)
Quote:
Viszont abba gondolj bele, hogy milyen kellemes lesz 2.-3. szinten egy szövi háborúban hulla ellen harcolni, ahol egy ilyen megerősített hulla nekiáll egy orinak mészárolni s 4 körönte 1000-2000 bakát hord el ami neki tiszta haszon, hiszen eladja őket a piacon s szépen magába pumpálja a pénzedet, a szövi tagjai meg 1x tudják csak megütni, mert megbetegszenek, ő meg módszeresen áthordja a seregedet....(még mielött erre azt írnátok, hogy van szövi help, azelött azt mondom hogy a hulla is tud utolsó mp-ben kimenni egy másik tagra mészárra menni, s ilyen erősítéssel oda is befér) Szóval itt a hulla olyan fegyvert kapna, hogy szinte lehetetlen lenne megfogni a seregét, s a mészárolós taktikával degeszre keresné magát. 
|
Előszőr is. A mészárlás miatt elhullott egységeket NEM kapja meg a hulla mint sima alap katona!
Másodszor is, egy sereggel sem mennék vissza a hullára, ha mészárolni jön, hanem szépen a négy fős szöviből aki nem tolis, az rááldozza a készültségét egy kevés gyújtásra és máris nincs meg a hulla fél serege, mert leálltak a barakkok...
Quote:
Miért ne lehetne számolni 100at a hullánál, az óriásnál is nehéz elérni a 100%-t mégis annyit számoltam. Ha neked jobban esik számold ki 75-75 el....
|
Jó. Tehát Te azt mondod, hullával ugyanolyan könnyű katmorált szerezni mint óriással??

Én inkább a hullára 75%-ot, óriásra meg 95%-ot számolnék, ha nem gond...Enyhén reálisabb lenne így...
Boccs, de muszály vagyok azt mondani, hogy ajánlom a súgót