Quote:
Originally Posted by vityu
Egy 1 kocsmás gnóm a teljes készültségével tudja gyújtani. 1 5% kocsmás törpe a teljes készültségével tudja rengetni... Igazad van, egy szövetségből tényleg nem tud ártani neki senki semmivel a betegség veszélye nélkül!
Ha azt akarod, hogy ne tekizzenek le, akkor kimész a piacra, és az utolsó mp-ben beveszel annyi tekercset, amennyivel meg van a %-od. Szerinted nem lehet tenni ellene semmit?
ok, az orkot felgyújtják, de vannak is felesleges épületei, ami leállhatnak. jelenleg egy hullának, hacsak nem tart tornyot, akkor csak a bankok, utána már a serege megy el.
|
Persze hogy lehet tenni a tekizés ellen, szerintem én sehol nem írtam hogy nem lehet ellene semmit sem tenni

Oké gyújtják meg rengetik a hullát, de mit gyújtanak le nála? a 1-1 házat gyújtanak nála meg max 2t rengetnek le róla, de a 4.-5 gyújtás után már 0 házat gyújtanak.
A népesség hiány ellen is lehet tenni, ugyanúgy mint a tekizés ellen
Viszont abba gondolj bele, hogy milyen kellemes lesz 2.-3. szinten egy szövi háborúban hulla ellen harcolni, ahol egy ilyen megerősített hulla nekiáll egy orinak mészárolni s 4 körönte 1000-2000 bakát hord el ami neki tiszta haszon, hiszen eladja őket a piacon s szépen magába pumpálja a pénzedet, a szövi tagjai meg 1x tudják csak megütni, mert megbetegszenek, ő meg módszeresen áthordja a seregedet....(még mielött erre azt írnátok, hogy van szövi help, azelött azt mondom hogy a hulla is tud utolsó mp-ben kimenni egy másik tagra mészárra menni, s ilyen erősítéssel oda is befér) Szóval itt a hulla olyan fegyvert kapna, hogy szinte lehetetlen lenne megfogni a seregét, s a mészárolós taktikával degeszre keresné magát.