Thread: Hulla tuning
View Single Post
Old 04-03-2009, 07:27
csabi's Avatar
csabi csabi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Peti View Post
ez a betegség csak a hullára vonatkozna, szóval ha te pl megütsz egy beteg gnómat 8 sereggel akkor csak 1 seregnyi bacit hoznál, magyarán ezzel a hulla védelmét erősítenénk nem azoknak az oriknak a védelmét akik direkt az önmegbetegítésre játszanak
itt beteg országról volt szó, nem hulláról:

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Mi az ésszerű magyarázata annak, hogy a 2. sereg ne betegítsen annyira, mint az első?
Szerintem beteg ország elleni x támadás x-szeres betegséget hozzon.
Quote:
Originally Posted by BigPi2 View Post
Azt hiszem valamit nagyon benéztél, mert ettől a javaslattól nem hullanának jobban az embereid, csak tovább.

A te példánál maradva.Pl: 200 hektár=200 környi betegség

a javaslat alapján ork tábornok esetén, nyolc sereges ütés esetén:1. 200.kör,2. 100. kör, 3. 100.kör, 4. 100. kör,5. 100. kör, 6. 100. kör, 7. 100. kör, 8. 100. kör betegséget jelentene, de csak akkor, ha hullát ütsz. Összesen 900. környi betegséget szednél össze. A betegség lefolyása nem változna, ugyanúgy történne minden, ahogy most, csak tovább tartana.
És mivel tudtommal a betegséget a következő szintre is felviheted, ezért ez elég húzós is lehet. Főleg ha valami mássá akarsz átépülni.

Az én félelmem igazából inkább az, hogy egy idő után az egész csoport egy nagy fertőző gocpontá válna. Aminek a hatásait jelenleg nem tudom értékelni.
erre csak azt tudom, mondani, h az x-szeres betegség nálam a betegség egységét jelenti nem az időtartamát, de azt hiszem értem mire gondolsz..