Thread: Szmogriadó
View Single Post
Old 01-13-2009, 20:08
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Mondod nekem te, hogy én nem értek hozzá, amikor a nagy barátod (gondolom, hogy az, mert válogatás nélkül húzzátok le karöltve minden hsz-omat) őszre datálta a csernobili katasztrófát, majd hazug és megtévesztő módon azt állította, hogy szóltak róla az emberekenek, ezzel azt sugallva...
Gee. Az,hogy Vityu tévedett,szerintem korántsem jelenti azt,hogy hazug és megtévesztő módon akarta megvezetni a fórumozókat,a helyében ki is kérném magamnak már a feltételezést is.
Ez az a negatív kampány,amelytől a választások idején a gyomrunk is felfordul (tudom,hogy a Tiéd is) ,kérlek,ne menj le ilyen szintre csak azért,mert valaki nem ért egyet (kivételesen) Veled és nem tetszik neki a hsz.-od.

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Igen, évekig halmozták, de erről pár millió Ft kenőpénz fejébe nagyon szívesen hajlandóak lemondani... Hát gratulálok.
Lehet,hogy van ilyen,sőt.. egészen biztos. De komoly paranoid képzelgésektől szenvedhet az az ember,aki minden mögött ezt látja. Bízom benne,hogy Te nem erősíted a táborukat.

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post: