View Single Post
Old 05-18-2006, 11:06
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati
A szünet bevezetését követően belső fórumokon több helyen is ez volt a téma, hogy nagyon sokan ezekért a másodpercekért élnek-halnak, ezek nélkül nagyon nem ugyanaz a támadás. Ha valamit BÁRMIKOR meg lehet csinálni, az már nem ugyanaz az izgalom.

Lenti csoportokban, ha kicsit máshogy néz is most ki ez, de megmaradt ez a kis centizgetés.

Fent kláncsatáknál kevésbé van meg. Erre javasoltam, hogy tegyük vissza. A 10 mp lehet, hogy nagyon sok is. Hogy az eddig megszokottak fényében valaki azt mondja, hogy KEVÉS, arra végképp nem számítottam, mert kb 5-szöröse annak, ami eddig volt, semmiképp nem hiszem, hogy kevés lenne.

Ati: csak hogy tiszta legyen: ( nekem )

Elindul a támadó sereg az utolsó lehetséges pillanatban, ekkor elkezdődik a 10mp, és ha ebben a 10mp-ben indul vissza a megtámadott fél akkor még 2 körre sikerül elindulni. Majd pontlistafrissítés, a támadó klán eltávolodik. Végül megtörténik a körváltás, DE aki abban a bizonyos 10mp-ben ment ki az marad 2 körös a támadó fél pedig már 1.

Tehát: KV után a támadó fél távot néz. Látja hogy mekkora sereggel jönnek vissza. 1 óra van arra, hogy kiszámolja, hogy mennyi sereget kell elengednie, hogy be is menjen és ki is védje. EZ AZ AMI NEM VOLT EDDIG. A megtámadottnak számolni a kell a seregelengedésre, és így akkora sereget kell visszaküldjön, hogy az mindenképp beüssön. Na erre van neki most nem 2 mp-e hanem nagylelkűen 10mp-e. /Ehhez jön még az hogy mondhatni a támadó 3 körig a megtámadott 4 körig van távol./

Ha mindezt így elfogadjuk, akkor mikor van esély arra hogy ezt kivitelezni tudja a megtámadott: amint 2 körre van a klán figyelni kell mint az állat, és a vezérnek több előre bekészített seregmennyiséggel várni kell a táv(ok) eredményét.

Azaz: (ha ez így van és jól értelmeztem Ati javaslatát) az fog történni, hogy rááll egyik klán a másika. A másik észleli, beveszi a maga kis X lovát. És ha ügyes a 10mp-ben visszamegy akkora sereggel amit a másik nem tud sehogyan fogni. (se seregelengedéssel, se pedig a kapott + barakkokkal.)
A támadó beüt, elvileg akkorát üt hogy mindenképp felé megy a megtámadottnak. És mivel nem tudja fogni a sereget, alulról a megtámadott visszaüt elvileg nagyobbat a már magasabb értékű klánon.