View Single Post
Old 10-24-2008, 11:08
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Nem csak az érzelmeim vezérelnek, hanem mint arra Kuty is rámutatott, a számok. A számok nem csalhatnak meg senkit, függetlenül az érzelmeitől. És a számok nem a huligánokat ítélik el. A huligánokat a törvénynek kéne elítélnie, de nem teszi meg. Ez a tövrény hibája.

Felmerült, hogy a rendőr Londonban, meg Magyarországon így, meg úgy... Ez nagyon szép, csak Londonban ha van rendbontás (és van ott is, az sem a Kánaán...), a huligáokat kiemelik a tömegből, mert beattakkol 8-10 rendőr, és képesek elkapni azt aki nem megfelelő stílusban van kint az utcán, és képesek csak azt az egyet agyonverni, és bíróság elé állítani. És ezt legtöbbször tényleg lőfegyver nélkül teszik meg. Hát, van mit tanulnia a rendőrségnek.

Visszaolvastam, sehol sem írtam, hogy most azonnal október 24-én váltsunk kormányt. A szakértői kormány szerintem nem a legjobb megoldás Mo-n. Vagy bármilyen átmeneti állapot.
Ezt sajnos a köztársasági elnők bökte el, még 2006-ban. Ugyanis lett volna alkalma (törvényes módon természetesen) feloszlatni az országgyűlést, és új választásokat kiírni. (Mondjuk nem lepődnék meg, ha megfenyegettékvolna őt is meg egész családját is, hogy elássák őket, ha ezt megteszi... Szóval nem 100%, hogy ő bökte el a lehetőséget, de nagy valószínűséggel igen.)

Ha már 2006-ban lett volna egy kormányváltás, régóta nem itt tartanánk, mert ugye akkor azonnal át lett volna írva az egész alkotmány... (Én speciel arra vártam...) Nem itt tartanánk, az biztos. Fényévekkel előrébb. És ezt sem érzelmek miatt mondom, hanem mert igen sok közgazdász ismerősöm mondta ezt. Akik se nem jobb se nem bal oldaliak, hanem csak a számokat nézik pártatlanul. Szerintük minél tovább megy a reform, annál rosszabb lesz minden. (Ezt 2006-ban mondták, úgy látom, bejött... Innnentől kezdve hiszek nekik teljes mértékben.)

Ünnepelni meg úgy ünnepeltünk, hogy haverokkal összejöttünk, megnéztünk 2 '56-os filmet, meg a Star Wars 4-5-6. epizódot, és mellé elfogyasztottunk 1 üveg pálinkát, meg egy kocka sört. Jól éreztem magam eközben a tevékenység közben, úgyhogy nem bántam meg, hogy így döntöttem.
Reply With Quote