View Single Post
Old 10-14-2008, 16:54
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Zoli8 View Post
akkor viszont nem értem mi értelme felmenni a oda, ahol a bokádnál dörög az ég, hogyha nem termelés miatt...én azért szoktam felmenni...persze nem ebben a csopiban, és közel sem ennyi hekire, csak néhány körös távolba...kérdem akkor, hogy miért mennek fel? ott frenkiznek, hogy váá, nekem mekkora orim van, de nem ér semmit, mert úgyis mindjárt törlöm?
Termelnek persze csak azt szépen átlökik másik oriba mert ugye megvan nekik nehezítve hogy pár ezer top kör után elkezd a nép gyújtani és akkor ilyenkor szépen lé áttol föld lead a havernak és jön fel új orival haver tápolja zsével aztán később a földet visszaadja amikor ő csinálja amit a haver igazából ezt tényleg csak az nem veszi észre aki nem akarja és azt hogy miért azt meg nem tudom talán hataloméhség mer ők a Janik hogyha ott fent vannak
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post: