Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-14-2008, 16:31
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 31%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
ahogy érzed
Ez nem érzés kérdése, ezek tények.

Csak itt megy a hangulatkeltés, és tádááá, főként olyanoktól, akik nem is játszanak. Akkor mit is tudsz egész pontosan az ott zajló dolgokról? Ja hogy semmit... Értem. De azért a nyilvános gyanusítgatás az megy.
Old 10-14-2008, 16:33
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ez nem érzés kérdése, ezek tények.

Csak itt megy a hangulatkeltés, és tádááá, főként olyanoktól, akik nem is játszanak. Akkor mit is tudsz egész pontosan az ott zajló dolgokról? Ja hogy semmit... Értem. De azért a nyilvános gyanusítgatás az megy.
okés mondom ahogy gondolod de elég csak megnézni a legnagyobb ütést 5.-ös szinten hol történt ? W-be tegnap előtt ugye kik között ? és hanyadszorra ? Jah hogy évek alatt sokadszorra ? Akkor csak nekem gyanús ? jah akkor én kérek elnézést hogy egyesek megengedhetik maguknak hogy csaljanak. Na de Ati tényleg most ne nézzük már egymást madárnak. Bár mindegy amit nem akarsz észrevenni azt úgyse fogod észrevenni
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 10-14-2008, 16:35
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
okés mondom ahogy gondolod de elég csak megnézni a legnagyobb ütést 5.-ös szinten hol történt ? W-be tegnap előtt ugye kik között ? és hanyadszorra ? Jah hogy évek alatt sokadszorra ? Akkor csak nekem gyanús ? jah akkor én kérek elnézést hogy egyesek megengedhetik maguknak hogy csaljanak. Na de Ati tényleg most ne nézzük már egymást madárnak. Bár mindegy amit nem akarsz észrevenni azt úgyse fogod észrevenni
Nem hiszem, hogy olyan nehéz dolog felfogni, hogy nincs mit észrevenni. Senkit nem zavar, mert egyetlen ezzel kapcsolatos jelentés sem érkezett. Itt megy a nagy gyanusítgatás olyanoktól, mint például te, akik nem is játszanak. Ne haragudj, hogy nem fogok ez alapján rohanni.

Ez nevetséges.
Old 10-14-2008, 16:38
Zoli's Avatar
Zoli Zoli is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Nem hiszem, hogy olyan nehéz dolog felfogni, hogy nincs mit észrevenni. Senkit nem zavar
bocsi, hogy beleszólok, de téged nem zavar?

Ecto
Reply With Quote
Old 10-14-2008, 16:39
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Zoli8 View Post
bocsi, hogy beleszólok, de téged nem zavar?
Hogy 2 ország üti egymást? Öööö, legutóbbi emlékeim szerint erről szól a játék.
Old 10-14-2008, 16:41
Zoli's Avatar
Zoli Zoli is offline
Member

Quote:
Hogy 2 ország üti egymást? Öööö, legutóbbi emlékeim szerint erről szól a játék.
És ha én pl X- ből jelenteném, hogy W-ben szerintem JKSZ-elnek, és engem zavar, mert L-ben lehet, hogy találkozunk, és ők szabálytalanul így sokkal nagyobb vagyonra tesznek szert, ezáltal jogosulatlan előnyhöz jutnak velem szemben, akkor foglalkoznál az üggyel ?

Ecto
Reply With Quote
Old 10-14-2008, 16:43
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
És ha én pl X- ből jelenteném, hogy W-ben szerintem JKSZ-elnek, és engem zavar, mert L-ben lehet, hogy találkozunk, és ők szabálytalanul így sokkal nagyobb vagyonra tesznek szert, ezáltal jogosulatlan előnyhöz jutnak velem szemben, akkor foglalkoznál az üggyel ?
Természetesen nem.

Már megint arról van szó, hogy közöd nincs a történésekhez, mert másik csoportban vagy, Dragon mégcsak nem is játszik, de marhára zavar valami, aminek a körülményeit még véletlenül sem ismerhetitek.

Remélem érthető, hogy az ennyire komolytalan gyanusítgatásokkal egy percet sem foglalkozom.
Old 10-14-2008, 16:49
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
ilyen veszély nincsen hogy ezek az országok fellépjenek L-be
Kérlek szépen pár hónap múlva szépen megismétlődik egy ugyanilyen nagy ütés az lesz a vérfríssités és akkor szépen az egyik ori törlödik jön helyette másik

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Old 10-14-2008, 16:52
Zoli's Avatar
Zoli Zoli is offline
Member

Quote:
ilyen veszély nincsen hogy ezek az országok fellépjenek L-be
Kérlek szépen pár hónap múlva szépen megismétlődik egy ugyanilyen nagy ütés az lesz a vérfríssités és akkor szépen az egyik ori törlödik jön helyette másik
akkor viszont nem értem mi értelme felmenni a oda, ahol a bokádnál dörög az ég, hogyha nem termelés miatt...én azért szoktam felmenni...persze nem ebben a csopiban, és közel sem ennyi hekire, csak néhány körös távolba...kérdem akkor, hogy miért mennek fel? ott frenkiznek, hogy váá, nekem mekkora orim van, de nem ér semmit, mert úgyis mindjárt törlöm?

Ecto
Reply With Quote
Old 10-14-2008, 16:54
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Quote:
akkor viszont nem értem mi értelme felmenni a oda, ahol a bokádnál dörög az ég, hogyha nem termelés miatt...én azért szoktam felmenni...persze nem ebben a csopiban, és közel sem ennyi hekire, csak néhány körös távolba...kérdem akkor, hogy miért mennek fel? ott frenkiznek, hogy váá, nekem mekkora orim van, de nem ér semmit, mert úgyis mindjárt törlöm?
Termelnek persze csak azt szépen átlökik másik oriba mert ugye megvan nekik nehezítve hogy pár ezer top kör után elkezd a nép gyújtani és akkor ilyenkor szépen lé áttol föld lead a havernak és jön fel új orival haver tápolja zsével aztán később a földet visszaadja amikor ő csinálja amit a haver igazából ezt tényleg csak az nem veszi észre aki nem akarja és azt hogy miért azt meg nem tudom talán hataloméhség mer ők a Janik hogyha ott fent vannak

Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules