|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

10-14-2008, 16:31
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
ahogy érzed 
|
Ez nem érzés kérdése, ezek tények.
Csak itt megy a hangulatkeltés, és tádááá, főként olyanoktól, akik nem is játszanak. Akkor mit is tudsz egész pontosan az ott zajló dolgokról? Ja hogy semmit... Értem. De azért a nyilvános gyanusítgatás az megy.
|

10-14-2008, 16:33
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ez nem érzés kérdése, ezek tények.
Csak itt megy a hangulatkeltés, és tádááá, főként olyanoktól, akik nem is játszanak. Akkor mit is tudsz egész pontosan az ott zajló dolgokról? Ja hogy semmit... Értem. De azért a nyilvános gyanusítgatás az megy.
|
okés  mondom ahogy gondolod  de elég csak megnézni a legnagyobb ütést 5.-ös szinten hol történt ? W-be tegnap előtt ugye kik között ?  és hanyadszorra ? Jah hogy évek alatt sokadszorra ? Akkor csak nekem gyanús ? jah akkor én kérek elnézést hogy egyesek megengedhetik maguknak hogy csaljanak. Na de Ati tényleg most ne nézzük már egymást madárnak. Bár mindegy amit nem akarsz észrevenni azt úgyse fogod észrevenni
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

10-14-2008, 16:35
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
okés  mondom ahogy gondolod  de elég csak megnézni a legnagyobb ütést 5.-ös szinten hol történt ? W-be tegnap előtt ugye kik között ?  és hanyadszorra ? Jah hogy évek alatt sokadszorra ? Akkor csak nekem gyanús ? jah akkor én kérek elnézést hogy egyesek megengedhetik maguknak hogy csaljanak. Na de Ati tényleg most ne nézzük már egymást madárnak. Bár mindegy amit nem akarsz észrevenni azt úgyse fogod észrevenni
|
Nem hiszem, hogy olyan nehéz dolog felfogni, hogy nincs mit észrevenni. Senkit nem zavar, mert egyetlen ezzel kapcsolatos jelentés sem érkezett. Itt megy a nagy gyanusítgatás olyanoktól, mint például te, akik nem is játszanak. Ne haragudj, hogy nem fogok ez alapján rohanni.
Ez nevetséges. 
|

10-14-2008, 16:38
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem hiszem, hogy olyan nehéz dolog felfogni, hogy nincs mit észrevenni. Senkit nem zavar
|
bocsi, hogy beleszólok, de téged nem zavar?

10-14-2008, 16:39
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
bocsi, hogy beleszólok, de téged nem zavar?
|
Hogy 2 ország üti egymást? Öööö, legutóbbi emlékeim szerint erről szól a játék.
|

10-14-2008, 16:41
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hogy 2 ország üti egymást? Öööö, legutóbbi emlékeim szerint erről szól a játék.
|
És ha én pl X- ből jelenteném, hogy W-ben szerintem JKSZ-elnek, és engem zavar, mert L-ben lehet, hogy találkozunk, és ők szabálytalanul így sokkal nagyobb vagyonra tesznek szert, ezáltal jogosulatlan előnyhöz jutnak velem szemben, akkor foglalkoznál az üggyel  ?

10-14-2008, 16:43
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
És ha én pl X- ből jelenteném, hogy W-ben szerintem JKSZ-elnek, és engem zavar, mert L-ben lehet, hogy találkozunk, és ők szabálytalanul így sokkal nagyobb vagyonra tesznek szert, ezáltal jogosulatlan előnyhöz jutnak velem szemben, akkor foglalkoznál az üggyel  ?
|
Természetesen nem.
Már megint arról van szó, hogy közöd nincs a történésekhez, mert másik csoportban vagy, Dragon mégcsak nem is játszik, de marhára zavar valami, aminek a körülményeit még véletlenül sem ismerhetitek.
Remélem érthető, hogy az ennyire komolytalan gyanusítgatásokkal egy percet sem foglalkozom.
|

10-14-2008, 16:49
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
|
ilyen veszély nincsen hogy ezek az országok fellépjenek L-be
Kérlek szépen pár hónap múlva szépen megismétlődik egy ugyanilyen nagy ütés  az lesz a vérfríssités  és akkor szépen az egyik ori törlödik  jön helyette másik
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|

10-14-2008, 16:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ilyen veszély nincsen hogy ezek az országok fellépjenek L-be
Kérlek szépen pár hónap múlva szépen megismétlődik egy ugyanilyen nagy ütés  az lesz a vérfríssités  és akkor szépen az egyik ori törlödik  jön helyette másik
|
akkor viszont nem értem mi értelme felmenni a oda, ahol a bokádnál dörög az ég, hogyha nem termelés miatt...én azért szoktam felmenni...persze nem ebben a csopiban, és közel sem ennyi hekire, csak néhány körös távolba...kérdem akkor, hogy miért mennek fel? ott frenkiznek, hogy váá, nekem mekkora orim van, de nem ér semmit, mert úgyis mindjárt törlöm? 

10-14-2008, 16:54
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
akkor viszont nem értem mi értelme felmenni a oda, ahol a bokádnál dörög az ég, hogyha nem termelés miatt...én azért szoktam felmenni...persze nem ebben a csopiban, és közel sem ennyi hekire, csak néhány körös távolba...kérdem akkor, hogy miért mennek fel? ott frenkiznek, hogy váá, nekem mekkora orim van, de nem ér semmit, mert úgyis mindjárt törlöm? 
|
Termelnek persze csak azt szépen átlökik másik oriba mert ugye megvan nekik nehezítve hogy pár ezer top kör után elkezd a nép gyújtani  és akkor ilyenkor szépen lé áttol föld lead a havernak és jön fel új orival haver tápolja zsével aztán később a földet visszaadja amikor ő csinálja amit a haver  igazából ezt tényleg csak az nem veszi észre aki nem akarja  és azt hogy miért azt meg nem tudom talán hataloméhség  mer ők a Janik hogyha ott fent vannak
|
The Following User Says Thank You to Dragi For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|