Quote:
Originally Posted by Remedy
Ugyan, menj mar! Egyaltalan nem voltam nagykepu, kotozkodni pedig vegkepp nem kotozkodtem. A piacreseteles raadasul taktikai visszaeleseket is megengedni, ezen gondolkodtal mar? A fene, reggel 10, elhasznaltam az 5 piaocm, kilepek a klanombol, a topkedvezmeny miatt 3 kor mulva visszalepek, de jo, megint van 5 piacom, hurra!
Azert ezt ne engedjuk mar meg....
Csak azert, mert vkinek marhara nem tetszik egy olyan javaslat, ami egy nagyon apro, es minimalis odafigyelessel tokre kikoszobolheto, es ezt a szemedbe is mondja, legyszives ne nagykepuzd mar le, hanem gondolkodj, mielott javaslatot teszel....
|
jaja, altalaban az emberek kilepnek a klanjukbol mert meg piacolni akarnak, ami persze sulyos foldleadasba kerul. biztos megeri... hehe.
amugy meg akkor sem jo, hogy a 24 ora letelvele befagy a majdnem elhasznalt piac, es masik nap indultaval nem frissul. ejjel 2kor mindenkeppen nullazodjon akar szk-s akar nem. ennyi. es akkor nem kell kilepni, hogy csaljon, mar meg is van oldva. bar az is lehet, hogy lenne vmi firnyakos, aki szk-n piacolgatna akkor, mert mindennap lenne uj 5 lehetosege ugye. de ezt is ki lehetne kerulni azert, csak gondolkodni kellene rajta. elismerem, hogy nekem most nem jut eszembe erdemleges ennek kikuszobolesere, dehat ezert jo a forum, mert vannak itt meg paran.
az utolso reszre nem reagalok, maradok inkabb a targynal.
tehat az mindenkeppen jo lenne, ha meg az adott korben el lehetne erni a rakit. es az meg sztem magatol ertetodo, hogy ebben a korben meg tamadhato vagyok es le is lophatnanak. miert is ne, hiszen meg nem szunt meg a klan. azt irja a szovi menu, hogy megszunes alatt. nem azt, hogy megszunt.