View Single Post
Old 09-19-2008, 08:47
Stev's Avatar
Stev Stev is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Nekem volt erre példa, és mégis még mindig ellenzem ezt. Nem hinném, hogy a vezérnek kellene eldöntenie, hogy ki kivel kössön mnt-t.
Teljesen értelmetlen amit mondasz, hogy nehogy már a vezér döntsön arról, hogy kivel köt a szövetség mnt-t. Különítsd el az egyéni érdekeket a szövetség érdekeitől. Ha békét köttök egy szövivel, de van egy tagja akitől 10k-s nagyságrendben jön a teki, akkor te csak 3 emberrel kötsz? Nem hinném! Ha nálam lenne ilyen tag, páros lábbal rúgnám ki a szöviből, és utána megnézhetné, mire megy egyedül két szövi ellen.

Nem véletlenül az a szövivezér, aki. Pályafutásom alatt kétféle felállással találkoztam idáig; vagy demokrácia van a szöviben, és a vezérségi státusztól függetlenül minden fontos döntés megbeszélés, szavazás alapján születik; akár szintenként váltogathatják is egymás közt a vezérséget; vagy pedig hierarchikus rendszer van, és a vezér szava dönt, esetleg van mellette egy tag, akinek számít a véleménye.

Azt természetesen tényleg ne akarja a vezér megmondani, hogy nekem egyénileg legyen-e mnt-m valakivel bármilyen okból kifolyólag.

Vagy a te szövijeidben anarchia van? Mert akkor tényleg nem érvényes amit mondtam, de akkor nincs is értelme szövetségről beszélni.

Húú, de lassan fogalmazok...

http://stevzland.myminicity.com/ind