Quote:
Originally Posted by Valezius
2. Tuvalunak volt 50+ újrája, úgyhogy én ezt igencsak reális lehetőségnek tartom...
|
50+ újra??
50 újrához 9x kell lefordulnia, azaz kis (10)-e kell legyen...És ugye neki még több is volt, újrából, szerinted

Ha jól emléxem Tuvalunak csak (9)-se volt, de szolj ha tévedek, mert tényleg nem emléxem pontosan...
De persze, ez csak kötözködés, szal inkább hagyd figyelmen kívül, és, hogy érdemben is hozzászóljak:
Azt szeretném tudni, hogy miért újráznának le pénzt a sokszemcsisek, ha eddig nem tették?? Hisz ha Tuvalu ennyi újrával rendelkezett, nem nagyon lehetett rá példa, hogy leújrázza a pénzét! Akkor szerinted honnan szerezte?? Mert szerintem megtermelte. És hol tudja a legkönnyebben megtermelni egy sokszemcsis ha van legalább egy sokszemcsis szövije?? Hát a csoport első helyén
De a baj itt az, hogy elkanyarodtunk a témától...Szóval, egy kötekedésen és egy OFFon túl, egy ON is következik
Itt nem az a fontos, hogy ki mennyi pénzt tud termeni, hanem, hogyhan teszi azt! Ha van 4 db (9)-es vagy több szemcsis, az 5. szint első 4 helyét elfoglalva (ami ennyi szemcsi, és tudás melett nem túl nagy kihívás, hisz még énis megtudnám szerezni az első helyet, egy erre alkalmas 5-ös csopiban

) szépen írogatják a tekercset, vagy bánom is én, hogy termelik a pénzt, a lényeg az az, hogy bármekkora magasságban tehetik ezt, hisz négyük közül, mindig csak az egyikük van a top körök növekedéséhez szükséges helyen. Azaz, ők meg tudják oldani, hogy jó messze elütve magukat a csoporttól, 10-20-30 körökre az 5. felett termelnek addig ameddig akarnak, de ezt más nem tudja megoldani, mivel 1800 topkör után, minden körben esik a morál, és nemsokára kénytelen az illető szintet lépni, míg sokszemcsis példaorik közül, az egyik lebont kevéske könyvtárat és máris a másikvan feljebb...