Quote:
Originally Posted by Északföld
Nem, ha 5 évig hagymát pucolok legálisan és utána kapok egy hagyma pucolót, akkor az már megérdemelt.  A hagyma pucolóval történő gyilkosság picit erős túlzás. 
Az ilyen észrevételekből általában javaslatok szoktak lenni és az igencsak rossz lenne, ha ebből megvalósulna bármi is, akár csak apró részlete is. (Tudod ez a jobb előre félni effektus.)
Aki 5 évig küzd annak járhat ennyi kispaku. (Ennél sokkal több kiskapu is van.) Ezzel az erővel fel lehetne vetni az 1/A termelőit is elérhetetlen magasságokban.
A probléma meg nem valós szerintem, sem most sem a távoli jövőben nem lesz az.
|
a probléma csak azért nem valós, mert senki nem feküdt neki eddig ennek igazából.. ha nagyon akarod egy év alatt össze hozok egy olyan szövit amibe egy 10-es lesz és 2 db 9-es :P és még csak meg se kell eröltetni magunkat.. és, ha jól tudom akkor a másik sok szemes is egy szövibe tolja.. szóval..

a probléma elméletileg lehetne valós is.. és nem érdemlek kiskapukat.. a játék szabályai ugyanúgy vonatkozzanak rám is(és vonatkoznak is), ha valaki úgy érzi ezzel elönyt szerzek avgy hátrányba van szóljon.. szerintem a játék készítői az egyenlőséget meg az azonos feltételeket fontosnak tartják..és Én is